Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dankann

Moj brat...

Polecane posty

Gość dankann

Zawsze miałam z bratem świetny kontakt, teraz dowiedziałam sie czegos i nie wiem co robić.Moj brat jest żonaty od dwoch lat, ma 10 m-czne dziecko.Ożenił sie po 10 latach zwiążku, poznali się jeszcze w szkole średniej. Ona jest bardzo piękna dziewczyną, myślę, ze niestety to go głownie przy niej trzymało. Niestety ma ciężki charakter. 2 lata temu ona bardzo naciskała na ślub, a i nasi rodzice też go do tego namawiali. Myślałam, ze wszystko jest ok, dziecko im sie urodziło, mowił mi jak bardzo sie cieszy. Wczoraj były moje urodziny, brat przyszedł sam, bo zona ma grypę. Trochę wypił, nawet całkiem sporo. Zaczęlismy rozmawiać w kuchni i potem kiedy goscie wyszli.Rozkleił sie. Powiedział, ze jej nie kocha. 2 Lata temu zakochał sie w dziewczuynie, ale ona miała juz męża więć odpuscił.Nie moze się z tym pogodzić, jak sam stwierdził nie przeszło mu. Nie wiem czy powiedział tak tylko po pijaku, ale stwierdził, ze planuje samobojstwo, ze żony nie kocha... Jestem przerazona ta rozmowa, nie miałam pojecia, ze cos takiego sie dzieje. Co ja mam robic, pogadac z nim na trzeźwo? On jest bardzo zamknięty w sobie, pewnie sie wszystkiego wyprze. Przeraziło mnie, ze ma takie mysli.

Gość dankann
po tej rozmowie zrobiło się jakoś intymnie, przysunał sie do mnie, objąl i zdjał mi bluzke, zaczął całować mje piersi ,nie miałam siły się bronić, wszedł we mnie i niemal natychmiast skończył. na szczęscie w odbycie. siedzę i becze.

Gość dankann
spadaj podszywie:-( powiedział, że się zabije, mnie to przeraziło!

Gość Kosior
ruchał cie własny brat? ale z ciebie dno, obyś była w ciązy szmato

Gość dankann
o ludzie, ten drugi wpis to podszyw:-(

Gość ala zzzzz 1
porozmaiwaj znim na trzezwo, powiedz ze sie martwisz o niego i ze niech pomysli o dziecku swoim. moim zadaniem lepiej zeby on sie ze swoja zona rozwiodl albo niech brubuje ja pokochac , jak to nic nieda nie sie rozwiedzie znia.

Gość pohyćkane wszystko
Pogadaj z nim na trzeźwo żebyzostawił żone skoro jej nie kocha. Jestfacetem, jemu będzie łatwiej samemu/ a jak się nie będzie dało powiedz że będziesz go kontrolować. Gdyby moje rodzeństwo odwaliło taki tekst przykułabym się do niego łańcuchami:O Współczuję ogromnie:(

Gość sex z bratemmm
chora jesteś autorko

Gość dankann
Powiedział mi, ze kocha tamta kobietę, ale ona się dla niego nigdy nie rozwiedzie. Z żoną podobno fatalnie...nie miałam pojęcia. Powiedział, że sobie nie radzi, ze jest przytłoczony. Wygladał na załamanego, boję sie, ze teraz juz ze mna nie porozmawia:-(jest strasznie skryty.

Gość rozamunda:-)
Twoj brat ma depresję.

Gość półidealna :)
no sory - ale żenił sie 2 lata temu i zakochał sie też 2 lata temu ? to po cholerę sie zęnił ?

Gość dankann
Poznał ją miesiąc przed ślubem, była mężątką...Sama jestem w szoku, bo myślałam, ze chciał tego ślubu. Ni nie wskazywało, ze tak sie czuje, ukrywał to.

Gość półidealna :)
sam sie ożenił , ona jest męzatką , która meża nie opuści - a on chce sie zabić ? ty go weź na bok i powiedź mu parę słów ,zeby mu w piety poszło . niech sienie mazgaii i problemów sobie nie wymyśla - wyobrąża sobie pewnie ,zę zcie z tamamtą kobietą to byłby istny raj ? pewnie sprzykrzyło mu sie małżństwo - maja jakiś kryzys - ale takie roziwiązanie do niczego nie prowadzi .