Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka malutka

O co tu chodzi??

Polecane posty

Gość kaczuszka malutka

Ostatni okres mialam 28 wrzesnia teraz powinnam dostac 25 pazdziernika a od 21 mam jakby plamienia bo nie wiem jak to nazwac sluz byl bialy a w sluzie byla krew nastepnego dnia bylo czusto tylko sluz zrobil sie taki lekko brazowy wczoraj mialam trchoche wiecej tej krwi w sluzie a potem znow jasny brazowy sluz. Noc byla sucha dziiejszy ranek rowniez tylko po poludniu wystapila krew w sluzie. O co tu chodzi??

Gość pomocna_dłoń
czym Ty sie dziwisz? skoro masz jutro dostac okres to widocznie to sa juz poczatki

Gość kaczuszka malutka
jak mi zaczynal sie okres to mialam zawsze bardzo brazowy sluz i trwal juz tak do okresu a teraz jak pisalam wczesniej to raz jest sluz bialy raz z krwia raz kremowy a raz jest sucho.Mozliwosc byla zajscia w ciaze

Gość kaczuszka malutka
W sumie brzuch mnie juz kilka dn boli.

pytam o to juz doslownie kazdego bo sama mialam z tym akcje, bralas moze tabletki anty ostatnio moze to od tego

Gość kaczuszka malutka
Nigdy nie bralam tabletek anty.

Gość kaczuszka malutka
od stosunku minelo dwa tygodnie

czyli trafialo to na granicy dni nieplodnych z plodnymi.. nie wiem szukaj pmocy u kogos innego ja nie chce cie nie swiadomie straszyc ani nic bedzie dobrze badz tej mysli ze doczekasz sie krwawienia ;*

Gość kaczuszka malutka
dziekuje serdecznie.

Gość kaczuszka malutka
Dzis mialam dostac okres a tu nic.Sluz jest mleczny taki lekko brazowy ale krwi nie ma nawet w sluzie.

Gość kaczuszka malutka
?????

Gość honka88
Witam.Mam pytanko,miesiaczke mialam 13 ,byla krotsza niz zwykle o jakies 2 dni.Juz przed miesiaczka mialam wzdety brzuch,myslalam ze po miesiaczce mi wroci do normy ale jednak nie,do tego bola mnie piersi,najbardziej przy dotyku,mam takze biale uplawy.Czy to jednak moze byc ciaza? zaznacze ze prxed miesiaczka wspolzylam bez zabezpieczenia w moje dni plodne i zrobilam test i wyszedl negatywne.Jednak mam metlik w glowie.Do lekarza ide w przyszlym miesiacu dopiero.Prosze o jakas rade.

Gość kaczuszka malutka
Ja nie chce zeby ktos mi napisal czy to ciaza czy nie chce tylko wiedziec czy moze ktos mial tak rowniez czy mam sie niepokoic bo ja naprawde nie wiem.Waiec dziewczynki prosze o porade bo czytam w necie takie artykuly i pisze ze takie plamienia moga oznaczac za malo progesteronu a ja mialam ostatnoi robione badania na progesteron i tarczyce i mialam rewelacyjne wyniki

Gość kaczuszka malutka
honka88 mysle ze powinna powtorzyc tesk za kilka dni i wszystko bedzie jasne jesli test wyjdzie negatywny to moglo to byc zwykle zaburzenie ktore kazdemu sie zdarza

do kaczuszka malutka.. a to nie poradze Ci nic koochana myslalam ze Ty tak jak i my panikujesz na temat ciazy;)) ;*

Gość kaczuszka malutka
Nie nie panikuje.Poprostu mam takie pytanie bo sama juz nie wiem co chodzi

honka20.. mozliwe ze twoj test ciazowy byl zrobiony zbyt szybko i nie byl wiarygodny powinnas go powtorzyc.. bol piersi po okresie czesto jest objawem ciazy tak slyszalam;/ ale to w cale nie musi byc ciaza zrob kolejny test..

Gość kaczuszka malutka
torbieli nie mam ja juz panikuje ze to moze cos powaznego.brzuch mnie boli i od czasu do czasu jajnik kluje, piersi bola

Gość honka88
tak sobie obliczylam,ze jakbym byla w ciazy to bylby juz 6 tydzien,myslicie ze test sie moze mylic?

Gość kaczuszka malutka
sa przypadki ze test sie myli ale sa to wyjatki.test mogl pokazac wynik negatywny pniewaz mogl jeszcze nie wykryc hormonu hcg dlatego radze poczekac i zrobic za kilka dni

Gość honka88
moze zle to wytlumaczylam predzej.Wiec,w tamtym miesiacu wspolzylam w dni plodne bez zabezpieczenia,miesiaczke dostalam (spozniona,krotsza o jakies 2 dni) 13 tego miesiaca,lecz wzdety brzuch mi sie utrzymal,jak nigdy przed tem,bola mnie piersi przy dotyku,mam biale uplawy,dosc czesto siusiam.Dlatego sie pytam czy ciaza moze byc w ogole mozliwe pomimo miesiaczki.

Gość honka88
moj okres byl normalny tylko ze krotszy,to ciaze moge wykluczc? w takim razie niewiem co sie dzieje.