Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka.....

Dostałam piłką w skroń.. 2 dni mnei nie bolało dopiero dzisiaj zaczęło..

Polecane posty

Gość olka.....

W czwartek dostałam na w-fie w skroń piłką koszykową i w ten dzien bolała mnie niemiłosiernie głowa.. ból co prawda potraktowalam tabletką silną i mi przeszło jakoś.. co prawda czułam się niedobrze, ale w piatek było juz wszystko ok, i wczoraj to samo.. dzisiaj się jakoś źle poczułam i mam taki tępy ból lekki w tym miejscu gdzie dostałam piłką, poszłam do mamy z tym bo mi powiedziała, że mam sie położyć i że to też od komputera mnie boli głowa :O zastanawiam się czy isc z tym do lekarza.. sama bo raczej moja rodzicielka ze mna nie pojdzie:O czy to może stłuczenie zwykłe..?

powinnaś iść do lekarza , nie wiem jak mocny był uraz ale możesz mieć krwawienie śródczaszkowe ( najgorsza wersja wydarzeń )

Gość olka.....
też mi glupio troche tak iść.. bo nie pamietam kiedy ostatnio byłam u lekarza.. jakoś tak wydaje mi się, że jeśli nic mi nie jestem to beda patrzec jak na debila..:O ktory sobie wmawia cos.. mam 17 lat..

Gość ja maiłam
ja radzę pójść. Co ci szkodzi a lekarz to fachowiec powie czy wszystko ok czy nie. ;)

urazy głowy są traktowane poważnie , skoro cię boli musisz iść, nikt nie będzie patrzył jak na idiotkę , ale musiz iść z opiekunem, dzieci bez rodziców nie są przyjmowane

Gość olka.....
ale to najpierw mam sie zgłosić do lekarza rodzinnego? Niedaleko mam pogotowie.. to czekac do jutra..?

Gość ja maiłam
ja radzę do rodzinnego najpierw. Wiem miało byc do kogo innego ale cóż. :)

Gość ja maiłam
bosz co ja piszę. Napisałam to co mówiłam przed chwila do chłopaka. mam na mysli 2 zdanie. Sorrry

Gość olka.....
ok, dziekuje bardzo.. :)

Gość możesz mieć
wstrząs mózgu? niedobrze ci? a w najgorszym razie jakiś krwiak czy coś. trzeba by pewnie tomografie zrobić

Gość dfgb\g
od kiedy to osoba w wieku 17 lat chodzi z rodzicem do lekarza? od 14/15 roku chodze zawsze sama i jeszcze nigdy nikt mi nie odmowil wizyty to jestem bez opiekuna :o