Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Netia.

Boli mnie nerka????

Polecane posty

Gość Netia.

Jestem przeziębiona, mam lekką gorączke, brałam Nurofen Forte i witaminy. dziś rano poczułam ból w okolicy lędźwi po prawej stronie. Boje sie, ze to nerka, bo z nimi nie ma żartów. siku robie normalnie. czy to moze byc bol czegos innego?

Gość anakarola
może nerka a może coś innego.jak nera to wpółczuje,bo ja jak mam ten cholerny ból to zawsze laduje w szpitalu

Tak to może być nerka. Ja miałam taki ból jak zbierał mi się w nich piasek. Piłam dużo, nawet baaaardzo dużo, tym samym wypłukując cały ten "syf" z nerek i pomogło. Nie wiem jaka może być przyczyna Twojego bólu, może dużo leków i nerki źle filtrują. Tak czy inaczej-pij dużo wody-to bardzo ważne przy jakichkolwiek problemach z nerkami.

Gość Netia.
a co Ci sie dzieje z nerkami? a jest możliwe żeby bola tylko jedna? najbardzej czuje jak leże, a że jestem chora to mnie bardzo męczy :( i troche sie boje

Gość Netia.
w sumie brałam wczoraj musującą tabletke Antygrip, a popoludniu ten Nurofen i nic więcej. a czy musi to byc konkretnie woda czy obojętnie jaki płyn, zalewam się gorącą herbatą.

Gość Anicaaaaa
Może jesteś poprostu obolała od przeziębienia. To normalnie, że w takim stanie bolą, kłują mięśnie i nie tylko.

Gość Netia.
mam nadzieje, że tak jest. a nerki są zaraz nad pupą czy troche wyżej?

Gość trochę wyżej
popros kogos żeby cię stuknoł w to miejsce, tak z czuciem,jeżeli bardzo zaboli tak w środku to napewno nerka,może bolec tylko jedna

Gość Netia.
nie ma mnie kto stuknąć ;) ale chyba i tak nie wypróbowałabym tego.

Gość Netia.
nawet boje sie teraz brać Nurofen. a jak myslicie, moglabym posmarowac bolące miesjce żelem Ketonal? helpppp