Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albozycieerotyczne

Spotkalismy sie tylko raz a on...

Polecane posty

Gość albozycieerotyczne

ma plany ze mną na przyszłość... Facet 30paroletni ja mam 23 lata . Poznaliśmy sie jakos w polowie wrzesnia i tylko raz sie spotkalismy. Zaproponowal wspolny wyjazd ja w swojej spr a on w swojej. Chce placic za hotel, kino, zaprasza mnie na wspolne zakupy. Powiedzial ze na nim duze wrazenie zrobilam , ze mu bardzo zalezy. Troche mnie to przeraza. Z miłą chęcią bym go przeleciała bo sama chodze ostatnio taka niedopchnieta :P ale nie o to chodzi mu.. chyba > Planuje sylwester, narty i sam powiedzial w domysłach ze mysli ze sie dopasowalismy i to na dluższą metę.. Ale raz sie spotkalismy..Co o tym myślicie :p ??

Gość wszystko będzie dobrze
długo był sam i teraz chce robic to wszystko co lubi robic ale zawsze marzył o tym żeby to robić ze swoją dziewczyną a nie tylko z kumplami:) w każdym razie źle to o nim nie świadczy

Gość leci na mlode miecho
zaraz ci ulozy cale zycie

Gość Hymhym...
Mało prawdopodobne, by to była prawdziwa miłość. Raczej to 'biznes'. Chyba pilnie potrzebuje wziąć ślub.. Pytanie tylko ... z jakiego powodu? Zapytaj go, czemu mu tak spieszno do tego byście byli razem. Bo to bardzo ciekawe...

Gość Z życia wzięte
Z mojego własnego doświadczenia: tak szybko mówi o wspólnych, poważnych (zauważ, że zbyt poważnych, jak na tak krótką znajomośc i to, że prawie nic o sobie nie wiecie) planach tylko dlatego, że chce jak najszybciej zaciągnąć Cię do łóżka, a potem porzucić. Spieszy mu się jedynie do seksu, a na pewno nie zależy mu na Tobie ani trochę, nie łudź się, i dlatego wciska Ci bajer podlany kitem. Zauważ, że nadzwyczaj łatwo przechodzą Mu przez usta słowa, które każdy zakochany człowiek z wielkim trudem przeciśnie przez usta, nawet jeśli do nieśmiałych osób nie należy, bo po prostu boi się albo reakcji ukochanej osoby (czy go/jej nie odrzuci) albo tego, że jego/ją spłoszy. Mój ex mówił o dziecku (!) jeszcze zanim się spotkaliśmy na randce (znaliśmy się wcześniej i widzieliśmy tylko 3 razy, ale wtedy jeszcze nie łączyło nas nic poza zwykłą znajomością i niewiele o sobie wiedzieliśmy). Jeszcze mnie nie znał, ale już był pewien. ;-) :-D Na randkach już były w planie ślub, wspólne wyjazdy i zamieszkanie, a po paru spotkanich, na których wyraźnie dążył do seksu, rozstaliśmy się i co? Minęło kupę czasu, a on nawet ani razu nie chciał wrócić do tej, podobno, jedynej. :-D Sama widzisz, że to jedna wielka ściema. Nie zawracaj sobie nim głowy, bo nic z tego nie będzie.

Gość Z życia wzięte
No i jaką decyzję podjęłaś?

Gość Z życia wzięte
? I co powiedzą w tym temacie Panowie?

Gość albozycieerotyczne
trudno jesli chodzi mu o łóżko to mi też :) tak na prawdę ja jestem czujna i mi specjalnie nie zalezy na tej znajomosci bede go bacznie obserowac i czas pokaze .)

Gość fajne_ciacho ALE kobieciarz;p
Z życia wzięte - dokladnie !!! brawa dla Ciebie ze sie polapalas jestem uwodzicielem wiec jak zaczalem czytac ten watek to zaczalem sie smiac z 2 powodow: 1. ten koles probuje uwiesc laske I TO tak nieudowlnie ze mi go szkoda - chlop wezmie ja na wycieczke kupi to kupi tamto poopowiada ze chcialby byc z nia tylko po to zeby zamoczyc - co za kompletny nieudacznik a przeciez mozna to zrobic nie wydajac nic nie naciskajac odpowienio rozgrywajac i taka osobniczka by nam sie znalazla szybko tam gdzie trzeba, z mojej pozycji najbardziej mnie wku..a to ze ktos chce oszukac laske i nasciemniac od razu o slubie super zyciu zamiast postawic na przekazanie siebie tzn zainteresowanie soba kobiety a nie sciemnianie jej oszukiwanie wykorzystywanie to po 1 dla mnie objaw nieskiej wartosci faceta a po 2 ja jestem szczery 9nie do bulu bo mozemy byc na tyle szczerzy na pewnym etapie zeby to prowadzilo do celu )

Gość Z życia wzięte
No szkoda Kobieciarzu, że mi nie jest do śmiechu, bo mi niestety na nim zależało. No ale wiem, że i tak nie zrozumoiesz, bo sam na innym wątku piszesz, że nie masz uczuć wyższych, a więc nie wiesz, co to miłość. Mam tylko nadzieję, że kobiety dadzą Tobie i mojemu eks porządne kopniaki. Ja go wysłalam do diabła, gdzie jego miejsce.

Gość Z życia wzięte
No i widzę, że słowem się nie odezwałeś?

Gość kolega2189
a może poprostu jest samotny?

Gość do tego kobieciarza czyli mesk
iej szmaty pozywej: "" a przeciez mozna to zrobic nie wydajac nic nie naciskajac odpowienio rozgrywajac i taka osobniczka by nam sie znalazla szybko tam gdzie trzeba, z mojej pozycji najbardziej mnie wku..a to ze ktos chce oszukac laske i nasciemniac od razu o slubie super zyciu zamiast postawic na przekazanie siebie tzn zainteresowanie soba kobiety a nie sciemnianie jej oszukiwanie wykorzystywanie to po 1 dla mnie objaw nieskiej wartosci faceta"" ty to dopiero jestes pipa, oszust i wykorzystywacz do potegi entej ! co jestes taki cienias ze na taka cipe bez grania zadna by nie poleciala:-D