Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrrrykała

Czy "bąk" może być przyczyną rozstania?

Polecane posty

Gość Ty sie chyba w stodole
wychowalas prrrrykała . Z bakiem sie wychodzi, a nie pierdzi w towarzystwie. To juz o tobie swiadczy, co soba reprezentujesz. Bak nawet jak ucieknie to mowi sie przepraszam, a mimo to kompromitacja, bo kazdy zdrowy czlowiek , potrafi to kontrolowac. A jak to takie nic dla ciebie, to sraj na ulicy jak pies, choc nie wiem, bo nawet moj pies do tego szuka miejsca. Na zrowie i smacznego, nic dodac nic ujac.

Gość tiaaaaaaa
ojjj żeby tylko gazy zależały od tego co się je.... życie byłoby na prawdę dużo prostsze wtedy... a co mają powiedzieć chorzy na IBS lub cos podobnego? przecie oni non stop gazują, jakby mieli do łazienki wychodzić, to chyba lepiej byłoby jakby sie tam przeprowadzili...

"facet puscil baka, to koniec. Od tego sa ubikacje i mozna tak zrobic zeby baka puscic na osobnosci. To brak kultury , nie kontrolowany bak. Albo nie zrec, albo isc do lekaza, bo niekontrolowany bak , to nic normalnego." hahahaha to zostaniesz starą panną :) "nic co ludzkie nie jest mi obce"

Gość No to od dzis, beda pierdziec
spikerzy, piosenkarze, lekarze itp, ot tak, bo to tylko bak. Rozumie jak ktos jest chory , ale nie w normalnych warunkach. To poprostu brak kultury.Wiadomo ,ze kazdy to robi, ale nie oficjalnie. " Co ludzkie nie jest mi obce" , to sraj na ulicy i kopuluj sie tam,bo to ludzkie. Masz racje.

Gość Czy juz zrozumialas
prrrrykała

do ty się chyba w stodole... to chyba jednak było do mnie a nie do autorki, więc odpowiem raz i nie zamierzam wchodzić w durne dyskusje... a więc tak - REPREZENTUJĘ SOBĄ PRYKANIE,TAK a teraz paszła won zbierać kupki za swoim pieskiem 🖐️

Gość Ontarari
ale nie chodzi tu o pierdzenie wszędzie gdzie popadnie, przy osobach z którymi sie widzimy kilka minut albo góra 2 godziny... tylko o najbliższej osobie, która wie o Tobe niemal wszystko, bo spędza z Tobą większość życia... i nie chodzi tu o żadne sranie przy sobie, tylko o bąki jedynie

Gość boncur
jakiś mega pierd to moze odrzucić ahaha

Gość To pyrkaj dalej w
samotnosi, sam na sam z kaffeteria, nikt nie poczuje. Bo normalny chlop ucieknie, a kolezanki tez. 100% jestem pewna ze jestes samotna .

Gość tiaaaaaaa
aż sie boje pomyśleć jakie bąki sadzisz skoro masz takie wybujałe wyobrażenia o nich, że jak by facet puscił to już by nie miał prawa z Tobą przebywać :P

Gość Nie wyobrazam sobie
konsumowac posilek i pierdnac, nawet po 20 latach malzenstwa. Albo jakby maz pierdna podczas mojego posilku. Szacuje sie na piekna i delikatna i pierd do mnie nie pasuje. Do mojej calosci.

Gość tiaaaaaaa
podczas posiłku to świnie pierdzą przy korycie... ale PO posiłku to też coś złego?

Gość A wyobrazasz sobie
promineta na czerwonym dywaniku pierdzacego, bo to nic zlego pierdziec. To nie zryj !

Gość tiaaaaaaa
fakt zapomniałem, piękne i mądre damy nie pierdzą... spoko 🖐️

Gość To nie dzieciaki
to kultura, ktora sie albo nie. Polskie jedzenie jest ciezkie i powoduje gazy, aly to nie powod zeby pierdziec przy innych. Jak mamusia nauczyla ze to nic zlego, to tez tak robia. Ale szanujacy czlowie na poziomie tego nie zrobi. Tym mozna kontrolowac, a nie srac jak zwierze.

Gość tiaaaaaaa
i nadal podtrzymujesz rozumeim swoją tezę, że jakbyś miała cudownego męża, niemal same zalety, a puściłby jednego bączka to spakowałabyś mu walizki z rzeczami i wystawiła za drzwi?

Gość ja zostawiłam faceta
przez pierdy walił przy mnie non stop mega głośne obrzydliwe i śmierdzące pierdy,zdarzylo mu sie nawet podczas seksu,gdy sie rozstalismy poszedl do lekarza,okazało sie,ze ma cos z jelitami....brrrrrr :/

Gość Tak podczymuje ta teze
pracuje w sluzbie medycznej i wiem co to brak szacunku, a co choroba. Ale nawet problemy z zoladkiem , nietlumacza, bo zawsze mozna wyjsc i zrobic to samemu. A czy ty wyobrazasz sobie, ze ten wasz komorowski, bedzie przemawial i sobie hepnie, a potem pierdnie ! Jest to dla was normalne ???

Gość tiaaaaaaa
dla takich jak Ty rada jest jedna - kup sobie wibrator - one są tanie, proste w obsłudze, zawsze mają czas i nigdy nie są zmęczone, nie mają denerwującej mamusi, a przede wszystkim nie pierdzą! :P

Gość To teraz rozumie dlaczego
o polakach mowia ze smierdza, sa zaniedbani i poznaje sie ich po dresach i brudnych butach. Odbijaja na odleglosc. Porobach , na grubych zolach adidasy i do tego pierda. To Arab ma wiecej kultury od was.

Gość bąki w modzie
Ale bąki są teraz w modzie :) Gwiazdy nawet otwarcie przyznają, że gazują. Jessica Simpson miała kilka wpadek, Katy Pery jest znana ze swojego "bącznego" humoru... Nawet Megan Fox wspominała coś o bąkach :classic_cool: widać ta dama, która się tak bulwersuje uważa się za bardziej nieskazitelną :P ahhaa

Gość tiaaaaaaa
łoożesz co za stereotypia... :o to że ktoś sobie pierdnie, nie znaczy od razu że jest brudny, chodzi w starym dresie i w dodatku jest... Polakiem! :P

Gość klapaczka
mnie najbardziej smieszą Ci co się prują o ta kulture, a założe sie, że sami walą w majty niekoniecznie w wc :P a juz zrywac z kims przez bąka to juz jakis absurd, ograniczenie i mega przewrażliwenie :o