Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrrrykała

Czy "bąk" może być przyczyną rozstania?

Polecane posty

Gość widocznie twój facet jest
bąki puszcza się w wc, a nie przy ludziach. Mamusia nie nauczyła kultury?

Gość juuuzek
to ja bym musiał siedzieć cale zycie w kilbu :D

Gość ja robie tak :)))
ja puszczam baki przy dziewczynie i nie rozstalismy sie chociaz robie to czesto a moje baki sa czasami smierdzace szczegolnie jak zjem cos tlustego smazonego np frytki albo placki ziemniaczane. ale to normalne. baki nei moga byc powodem rozstania i tyle

Gość za późno
Tak. Ja odeszłam od faceta. Po jego uporczywym zmienianiu zapachu powietrza przestałam go kochać i zaczęłam się go brzydzić.

Gość kostka domino
Raczej nie... No chyba że jakieś niewyobrażalnie kąśliwe te bąki musiałyby być żeby z ukochanej osoby zrezygnować :P

Gość uporczywego prykacza
należy jak najszybciej porzucić, bo po prostu jest wrakiem człowieka, rozkłada się od środka.

Gość Higienistka22
Uważam, że "bąk" nie powinien być przyczyną rozstania, ale brak kultury osobistej - tak. Wychodzę z założenia, że partner nie powinien ani widzieć ani słyszeć fizjologicznych reakcji. Może się nieświadomie coś zdarzyć, ale nigdy świadomie, a więc dbajcie, kochani, o higienę ciała i duszy.

Gość gdzie logika sie pytam
przecież każdy baki puszcza?! a przecież nie można zrywać z każdym, jaki sens?

Gość gdzie logika sie pytam
dokładnie. bąk to ludzka rzecz i każdemu przystoi moze nie w towarzystwie znajomych, ale przy najbliżeszj osobie, z którą się spędza cale życie i zna nas na wylot dlaczego nie?

Gość bershkaa
dokładnie, można zacząć sie brzydzić wlasnego faceta jesli to robi nagminnie

Gość wiekszosc tu udaje takich
bułke przez bibułke, a pewnie sami walą smrody w majty gdzie popadnie, a nie tylko w kiblu :o

Gość klota ciota
hehee :D bąk nie boli, po co sie rozstawać z tego powodu :o

Gość Higienistka22
"Bąk" jest rzeczą ludzką. Jak najbardziej, ale w miarę możliwości należy tego unikać. Jeśli się "wymknie" to nie demonizować, przejść do porządku dziennego. Miałam kilka lat partnera. Rozstaliśmy się w zgodzie. Słyszałam od wspólnych znajomych, że ładnie się o mnie wypowiadał. Chwalił za kulturę bycia razem, higienę intymnych kontaktów. To miłe.

Gość TaNiezdecydowana
Ja powiem otwarcie jako kobieta nie mam nic do tego ... Jestem wyrozumiała bo przecież sama lubie puścić bąka nie mozna tego w sobie dusić prawda dziewczyny?? A u ffacetów to całkiem normalne wiec kobitki dajcie im troche luzu i same wyluzujcie....

Gość ostry ja
Jeśli jeden z partnerów jest niedorosły do życia w związku i nie wie, że "te ładne też puszczają bąki" to wszystko możliwe :P

Gość ostry ja
Nie słyszałaś że nie zdrowo jest trzymać bąki? Bo one wędrują do mózgu i potem się rodzą z tego posrane pomysły :D

Gość słuchajcie
Ja jak rozmawiam z piękną kobietą to do niej nie zarywam, ledwo mogę się powstrzymać od śmiechu po wyobrażam sobie jak ona puszcza cichacze albo jak robi kupę. hahahahha! Taka piękna, elegancka kobieta, a tu pfffff (cichacze) i plum (kupy).

Gość Z Marsa rodem
kobiety też bąki puszczają?

Gość dobre sobbbie
no heloł!!!!;)

Gość Ola z telewizorra
do Z Marsa rodem: jak ktoś tego nie wie to na bank z tego powodu rozstanie się z kobietą przy pierwszym bączku :o

Gość si vis amari
jak sadzisz takie, że od smrodu padają wszystkie kwiaty w okolicy to nie dziw się że facet cie nie chce noooo :P

Gość Chce być anonimem
Jasne! I jeszcze się pytasz? Bąk jak dobrze puszczony to może być nawet przyczyną zgonu kilku ludzi!!!!!!! :classic_cool:

bez przesady ludzie, po ile macie lat, że chcecie rezygnować z kogoś tylko dlatego, że puścił bąka??? ...no chyba, że po kilkanaście to jestem w stanie taką reakcję zrozumieć... z moim facetem puszczamy bąki przy sobie i nie widzę w tym nic co miałoby byc dziwne... trzeba do tego odpowiednio podejść, uśmiechnąć się (czasem uśmiać po pachy), powiedzieć przepraszam i tyle... w końcu nie zdarza się to chyba nazbyt często...

Gość Jak by przy mnie
facet puscil baka, to koniec. Od tego sa ubikacje i mozna tak zrobic zeby baka puscic na osobnosci. To brak kultury , nie kontrolowany bak. Albo nie zrec, albo isc do lekaza, bo niekontrolowany bak , to nic normalnego.

Gość tiaaaaaaa
a Ty nie pierdzisz?