Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunsx

Pierwszy raz - porażka

Polecane posty

Gość niunsx

Kompletna klapa, odczuwałam ból, facet bardziej był skupiony na swoich doznaniach, więc niewiele sobie z tego robił :( Boje się, że teraz nie będę w stanie próbować ponownie, czuję obrzydzenie do seksu, do niego - choć w tym przypadku może bardziej złość. Byliśmy długo ze sobą (4 lata) a po tym wszystkim nawet nie mam ochoty go widzieć. Nie wiem co mam robić ?

Gość niunsx
Tak, to był nasz pierwszy pełny stosunek, jeśli można to tak określić :/

Gość niunsx
Nieręczna sytuacja, nie wiem czy poruszać z nim ten temat, czy udać, że nic złego się nie wydarzyło. Pomimo mojej złości na niego, rozczarowania, nie chcę go zranić :/

zazwyczaj boli, im bardzije zalezy na pozytywnych doznaniach tym jest gorzej, wazne aby sie nie zablkowala... na Twoim miejscu pomimo watpliwej przyjemnosc postaralbym sie to powtorzyc, jeszcze przez kilka dni

a co ma golenie do odczuć??? niunsx po pierwsze to spokój, musisz się wyciszyć, choć wiem, że to nie łatwe a po drugie rozmowa z partnerem. Skoro byliście tyle czasu razem to znacie się na tyle dobrze, ze nie powinnaś mieć żadnych obaw przed rozmową z Nim. Podziel się swoimi odczuciami i obawami... z doświadczenia wiem, że rozmowa to lek na wszystko, nie zwlekaj bo uzbiera się w Tobie tyle żalu i złości, że wybuchnie z tego wielka awantura....

Gość niunsx
Nie chcę takiej powtórki :( Może gdyby inaczej się zachował byłoby mi łatwiej.

Gość odp... .
przebicie błony nigdy nie będzie czymś przyjemnym ;p - I tu się "mylisz", widocznie los lubi wyszukiwać wybrańców... prawda CZARNA Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl

Gość niunsx
Wiem, że tylko rozmowa mogłaby tutaj pomóc, ale boję się że mimo wszystko będzie ona upokarzająca dla nas obojga :/ Poza tym nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie obchodziły go moje odczucia (takie bynajmniej sprawiał wrażenie), skoro do tej pory nigdy w taki sposób nie zachowywał się ;(

Każdy musi się dotrzeć, trzeba poznać potrzeby partnera, czułe miejsca etc. Nie ma raju od razu....

niunsx nie dowiesz się jeśli z Nim nie porozmawiasz.... może On ma takie same odczucia jak Ty.... rozmowa nie będzie należała do łatwych i przyjemnych ale uważam, że jest ona niezbędna

Gość niunsx
Zdaję sobie z tego sprawę, ale wcześniej długo poznawaliśmy się i było naprawdę cudownie. Kierowliśmy się zasadą małych kroków. Dlatego nie rozumiem dlaczego to odbyło się w tak beznadziejny sposób. Jedyne na co teraz mam ochotę to płacz.

jesli masz ochotę to płacz, wypłacz się a potem stań przed lustrem i powiedz sama do siebie "dam radę", zadzwoń i umów się na spotkanie z Nim.... i po prostu zacznij temat.... bez pretensji tylko spokojna rozmowa... wszystkiego się wtedy dowiesz...

Gość niunsx
Tylko jak mu to powiedzieć, nie chcę go zranić, a boję się że albo ja powiem coś w nieodpowiedni sposób, albo on źle zinterpretuje moje słowa ;(

wacek, najlepiej powoli i delikatnie jak piszesz.... zauważysz czy kobieta potrzebuje silniejszych doznań czy też wystarczy jej właśnie ta delikatność :)

Gość niunsx
Poza tym jakoś nie mam ochoty go teraz widzieć :/ Jejku i wstyd mi, że wogóle pomyślałam w ten sposób...

normalnie :) powiedz, że chciałabyś porozmawiać o Waszym pierwszym razie i na wstępie poproś żeby pytał o wszystko, tłumacz mu każde słowo, żeby tak jak mówisz nie zrozumiał Cię źle:) najlepiej jak umówicie się w domu, w spokoju tak żeby mieć jak najwięcej czasu....

Gość Łoj to było to
a u ciebie jak było z pierwszym razem jeżeli mogę zapytać ? - To było u "Ciebie, miałaś wtedy pusty dom. Dobrze było..:*

hmmm jeśli będzie chciała z Tobą spotkać się na małe co nie co po raz kolejny to myślę, że było jej z Tobą dobrze.... a w trakcie no cóż to indywidualna sprawa i każda Kobieta reaguje inaczej

a mam do ciebie jeszcze takie pytanie sweety. chciałbym zobaczyć siusiającą moją dziewczynę. jak ona może się poczuć jak jej to zaproponuję ? jak byś zareagowała jak twój partner by ci to zaproponował ?

mój Partner bardzo lubi patrzeć jak siusiam, nawet nie proponował mi tego tylko tak naturalnie to wyszło, a ja nie mam nić przeciwko temu;) a powiedz, czy Ty chcesz ją tylko zobaczyć jak siusia czy np uklęknąć przed nią a potem zająć się jej myszką?

Gość niunsx
Wacek - może zanim jej to zaproponujesz, wybierz się do psychiatry?