Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m,,zlnvz

Jaka odżywka do włosów troche je usztywnia???

Polecane posty

Gość m,,zlnvz

moje wlosy sa ciut przesuszone, uzywam odzywek z apteki, ale moje wlosy sa lekkie i fruwajace, ja lubie wlosy cieżkie, czasem widze u dziewczyn troche tych wlosow ale sa cieżkie, moje dlatego ze sa lekkie pusza sie troche , czy jest jakas odzywke ktore usztywni je chodz troszeczke??? po odzywce z jajka cytryny albo grejfruta sa troche ciezsze, ale chcialabym kupic jakas a nie robic

Gość wlasnie mialam napisac ze
maska jajeczna takie czyni, innego sposobu nie znam

Gość Kalafingaaa
polecam bio mask albo Forte Sweden, Romantic, Maska do włosów z jedwabiem

Polecam ci nive nutri kaszmir.Po umyciu nakładasz na ok. 3 min. a potem spłukujesz. Włosy są gładkie, nawilżone, świetnie się rozczesują , układają, a do tego pięknie pachną. Efekty są widoczne bardzo szybko. Koszt ok. 11 zł. Opakowanie okrągłe niebiesko-różowe.

Gość ybubyunj
ja mam takie ciezsze po nakladaniu olei,zwlaszcza amli

Gość coz to moze bycccc
ja mam cienkie i miekiie i chcialabym je usztywnic i zeby byly takie puszyste anie oklapniete

Jak masz miękie i ciężkie, a chcesz uzyskać puszyste to po umyciu nanieś piankę unoszącą(np.taft)i wymodeluj dużą okrągłą szczotką, lub natapiruj gęstym grzebykiem.

Poza tym pewnie masz długie włosy, więc najlepiej jak nie chcesz ich obcinać to wycieniuj, wtedy krótsze włosy dodadzą objętości i puszystości fryzurze, bo długich to nic na świecie ci nie uniesie, chyba że je wysuszysz farbowaniem.