Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj takaa jesteem

CHYBA JESTEM DLA NIEGO ZA BRZYDKA..........

Polecane posty

Gość oj takaa jesteem

Mam 20 lat, on 24. On - niski(ok 170-172cm), ale o baardzo ładnej twarzy. Naprawdę jego twarz zwraca uwagę kobiet, ma też cudowny charakter. Spotykamy się. Wszystko byłoby super, bo czuję,że go kocham i bardzo mi na nim zależy, ale.... Czuję się dla niego za brzydka... Wiem,że to głupie... Ogólnie nie jest ze mna tak xle, 167cm, 49kg, niebieskie duze oczy, cera gładka bez pryszczy, jasna, włosy ciemne, długie, falowane. Jedynym moim zmatwieniem jest to,że mam długi nos:( Nie ma on garba, jest prosty, ale długi. Z przodu jest ok, ale z profilu jest okropny. Nie cierpię, kiedy on mnie widzi z profilu. Czuję się przez to brzydka,za brzydka dla niego.:( chyba mi odbiło...

Gość ale was nie nawidze!!!
on tez ma na pewno wady, twojego nosa pewnie nawet nie zauważa ze jest za długi

Gość oj takaa jesteem
chyba zauważył, bo tego nie da się nie zauwazyc:( w dodatku moja rodzina mnie dobija:( np. mówią "po kim ty masz taki duzy nos" jakby to moja wina była:( albo"jestes taka ładna, tylko ten nosek masz taki duzy" :( :(

Gość oj takaa jesteem
:(

jakby facet miał nie być z kobietą tylko dlatego za ma jedne mankament w urodzie to ludzkość już dawno by wyginęła ;)

Gość ja myślę, że ta laska
dzieci dzieci zmartwieniem twoim winien być maleńki rozumek, który każe ci widzieć rzeczy w tak wąskim spektrum...

Gość oj takaa jesteem
dzięki Leviatan:)

może on też przeżywa to ,że jest niski ? tak samo jak ty ten swój nos :) a ten nos może nie przeszkadza mu tak samo jak tobie jego wzrost:)

Gość oj takaa jesteem
czasami mi się tez wydaje,że własnie jego kompleksem jest wzrost:) mnie to zupełnie nie przeszkadza, dla mnie jest super:)

No odbiło Ci, bo facet patrząc na Ciebie ocenia całość a nie poszczególne elementy. Jak jesteś ładna i zadbana, to jestem pewna, że ten brzydki nos to tylko w Twojej głowie, a on tego nie widzi.

na Twoim miejscu upewniłbym się czy on aby napewno ma 170 cm czy może nie daj boże 169 cm. Bo jeśli ma 169 cm, to go olej, związek z takim niskim żałosnym kolesiem jest do bani!!

Gość niski facet nie ma prawa
być wybredny !!! Koleś niskiego wzrostu około 170 cm nie powinien w ogóle patrzeć na wygląd laski, powinien mieć tylko taką, jaka na niego zwróci uwagę. Będzie brzydka - trudno, więc nie musisz się martwić autorko tematu. On ma bardzo wąskie pole manewru i z pewnością cieszy się że jakakolwiek laska się w ogóle nim zainteresowała :P

Gość oj takaa jesteem
ma ok 170cm, moze 172

only.me.no.one.else -> można ale nie teraz ;) jak znajdę pracę abym mógł zafundować ;p i o ile nie mieszkasz za daleko ;p

Wymyślasz. Skoro z Tobą jest, to mu się podobasz, po co stwarzasz zupełnie niepotrzebny problem? Z pewnością Twój brak akceptacji swojego wyglądu będzie dla niego dużo bardziej uciążliwy niż wygląd Twojego noska. ;)

Gość jola0000
witam :) powiem Ci ze doskonale Cie rozumiem :( ja uwazam ze mam strasznie odstajace jedno ucho mam 22 lata i od zawsze pamietam ze mialam problem z tym chociaz kazdy mi wmawia ze to dostajace ucho istnieje tylko w mojej glowie, czasem wyobrazamy sobie i nad wyrost traktujemy pewne rzeczy, ale pomysl- gdybys mu sie nie podobala to by sie z Toba nie spotykal- nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma, zycze szczescia i daj juz spokoj z tym nosem :)

only.me.no.one.else -> jak chcesz to możesz najpierw zacząć od kontaktu mailowego aby za parę miesięcy to to nie byłą randka w ciemno ;p

only.me.no.one.else -> to lepiej nie bo ciężko będzie mi się powstrzymać od komplementów co jest nie na miejscu ;p

jestem samotny i spotkania sam na sam z kobietami mogą być tylko w jednym celu czyli próbie złożenia związku ;p

only.me.no.one.else -> ja właśnie śnie dość często o związku ;) trochę się nabiło w te niecałe 2 lata ;p

czasami jest 1-2 czasami ok 200 dziennie ;p nie trafiłem na tą odpowiednią a ja mam dość specyficzny gust jeśłi chodzi o dobór partnerki :/

only.me.no.one.else -> powiedzmy że ta gmina ale nie powiem która miejscowość w niej ;p nie tyle co nietypowy co bardzo mi się podobają naturalnie rude dziewczyny a takie rzadko się spotyka ;) choć inne też ale rude najbardziej ;)

no właśnie niepotrzebnie się farbują na inne kolory bo to taki piękny kolor. jeszcze w połączeniu zielonymi oczami to miód na oczy swatać to mnie możesz jeśłi przekonasz je do powrócenia do naturalnego koloru , będą tego chciały i będę miał pracę ;p czyli ty mieszkasz jakieś 10-20km od samego Łącka skoro masz tam paru znajomych? ;)