Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urania z Solara

SOLAR...czy ktos tam sie ubiera???

Polecane posty

Gość Urania z Solara

moja znajoma kupowala tam zawsze ubrania, od jakichs 10 lat, niektore rzeczy ma po kilka dobrych lat, bo mialy dobre materialy, jakies golfy czy sukienki wełniane, fakt sa drogie ale czy nadal tam maja wiekszosc wełnianych ubran

nie przypominam sobie żeby solar miał jakąś większa liczbę wełnianych ciuchów niż inne marki. może koleżanka lubi wełnę lub trafiłaś na taką kolekcje. co do cen polecam ich outlety to bardzo się opłaca. klasyczne rzeczy się nie starzeją a w outlecie zapłacisz za nie 50% mniej niż w normalnym sklepie. trzeba tez uważać bo solar czasami produkuje buble. zwłaszcza odkąd szyją w chinach (normalność większość firm szyje tam). nie należy ufać na markę trzeba dotknąć materiał i sprawdzić bo czasem można zapłacić kokosy za szmatę. przypadek 1 na 100 ale się zdarza.

Cześć kolekcji Solar nadal szyta jest w Polsce. Ja lubię ich ubrania, i dodatki, szczególnie te ręcznie robione, chociaż uważam że trochę świrują czasami z cenami;) Jakość jest różna, ale nie ma problemu z reklamacjami. Tylko raz miałam bubla, a reszta ok:) Dzianiny i wełny mają super, ja jestem zmarzluchem, więc bardzo to doceniam, ze np, sweter jest 100 % wełniany, a nie 15 % a reszta to jakieś sztuczne dodatki. I zapraszam na moje aukcji z ubraniami Solar: http://moda.allegro.pl/solar-spodnica-tulipan-i1290046656.html

Gość Agnieszkasmart
Kiedyś moja ś.p mama ubierała się w Solarze, a od paru lat również ja i w zasadzie jestem zakochana w ich ciuchach, są porządne, fajnie się je pierze i mogę w nich spokojnie chodzić w następnym sezonie. A dziś jeszcze wyczytałam w sieci na http://www.solar-company.com.pl/ że mają nową kolekcję, więc udam się na pewno pooglądać "na żywo". P.S Ktoś tam pisał że jakość się pogorszyła bo w Chinach produkują - nieprawda, noszę te ciuchy więc wiem, że się nie pogorszyła:) A z tą produkcją z Chin to też nie demonizujmy, porzadne marki dbaja o swoje produkty nawet gdy robią je w Chinach.

Gość niby
Nie chodziło mi o demonizowanie produkcji w chinach. 99% firm szyje w Chinach, Tajlandii, Wietnamie itd. Solar ma naprawdę dobre ciuchy na lata. Jak napisałam wpadka zdarza się raz 1 na 100. Zdarza się każdemu i jest to jak najbardziej normalne. Trzeba po prostu sprawdzić i upewnić się a nie wychodzić z założenia że to na pewno świetny materiał bo to solar.

Gość Agnieszkasmart
właśnie o to mi chodziło:)

Gość gość
Cześć dziewczyny, czy widziałyście już nową odsłone Solara wiosna/lato? Jak Wam się podoba?