Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalka1111

Byłam z niskiem chłopakiem 2 miesiące

Polecane posty

Gość dalka1111

Ogólnie byl przystojny, czarny, ladna twarz ale strasznie niski. Nie wiem dokladnie ile mial bo nie pytalam, ale wydawało mi sie ze równy ze mną, ja mam 168cm. Jak ja sie głupio przy nim czułam, obcasów nie zakładałam bo byłabym o glowe wyzsza niz on. po 2 miesiacach rozstalismy sie z powodu zupelnie innych charakterów, ale powiem wam ze ten jego wzrost był wielkim minusem. teraz mam faceta 190 wiec mam porównanie.

Gość dalka1111
literowka w temacie. niskim*

Gość dalka1111
masz 161 wzrostu strasznie malo. musisz szukac niskiej dziewczyny, ten chlopak z ktorym ja bylam mial przede mną taka niziutką i nawet ok razem wyglądali, a my jak szlismy razem to czulam ze wyglądamy jak głupki

Gość joijio
a ja mam 175cm i chyba nigdy nie znajde wysokie faceta, bo z tego co widze, to panowie 185+ preferuja karzelki 160cm:O

Gość 186 cm 78 kg
zgadza sie, wole 160 cm "karzelki", bo sa bardziej kobiece :classic_cool:

Gość bo dla niskich facetów poniżej
170 cm po prostu NIE MA dziewczyn :) Tacy powinni być sami, czy każdy musi mieć dziewczynę? :) Nie każdy, więc niscy niech ich nie mają, niski wzrost poniżej 170 cm u faceta to poważna wada w związku !!

Gość edfrea
szlachetny-wspolczuje Ci, ale nie bierz tego do serca co tu pisza. jest wiele znanych ludzi niskich.

Gość roger guerreiro
szklachetny Nawet Jaruś kaczyński ma więcje od Ciebie bo 162 ;) Ale skoro nawet na polityka nikt nie poleciał to ty nawet jeśli zostaniesz bogiem całego świata to też będziesz sam :D Konusie nieurokliwy :D

autorko zauważ że ty się z nim rozstałaś nie przez jego wzrost tylko przez to że się źle czułaś w jego obecności ;)

Gość znowu topik o wzroście
bleee, ludzie ile można o tym wzroście? na to nikt z nas wpływu nie ma, a już najbardziej wkurzają mnie teksty typu "wolę niskie panienki, bo są bardziej kobiece" albo "wolę wysokich, bo taki 170 cm jest za niski do szpilek" :( dramat po prostu

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Rozumiem autorkę, bo ja wymieniłam 174 cm na 189 cm. Jest bosko. Ja również mam 168 cm. No i oczywiście rozstaliśmy się z powodu charakteru.

Gość moj chlopak ma tylko 173
i jak dla mnie jest za niski... a sama mam tylko 160

Gość niski czyli fatalny fizycznie
Nie powinien mieć dziewczyny powyżej 160 cm, jak już to BARDZO skrajnie niską taką 150 cm, albo nawet mniej !!! Wzrost około 170 cm u młodych facetów to na szczęście rzadkość, teraz same wysokie ciacha więc w ogóle nie warto zwracać na takich uwagi :P

Gość dalka1111
szlachetny nie smuc sie, musisz szukac dziewczyny około 155cm pełno takich. jasne ze nie rozstała sie z nim z powodu wzrostu, nie jestem az tak okrutna ,ale szczerze mówiac dobrze ze nie jestesmy razem bo jego wzrost mi przeszkadzał

a mnie już nie dobijają, może kiedyś tak było, teraz gdy skończyłem 30-tkę zaakceptowałem to że nie będę miał żadnej partnerki, mam 172 cm ale to za mało dla panien, no chyba że dla jakiegoś paszkwilka ale ja wolę być sam niż z paszkwilkiem :) Faceci mają różne ułomności, my mamy akurat taką że jesteśmy niscy, trzeba to zaakceptować, bo innego wyjścia nie ma :) http://www.forum.tasdj.pl/album_pic.php?pic_id=115