Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfhyuwvhuef

Spóźnia mi sie okres;/

Polecane posty

Gość vfhyuwvhuef

Witam:) Jakie moga byc powody spoznijacego sie okresu?? Bo ja ostatni mialam 27 sierpnia. Nie moge byc w ciazy bo jesszcze jestem dziewica i zadnych zabaw z facetem tez nie bylo od tamtego czasu. Pomozcie. Jetsem w stresie.

Gość vfhyuwvhuef
nic mnie nie boli ani nic wiec stad moj stres. Moze wlasnie ten brak okresu moze byc spowodowany stresem?? Na poczatku pazdziernika przyjechałam do duzego miasta na studia, nie moglam znalezc pracy, nie mialam kasy za bardzo. Teraz juz mam prace na studiach tez poznalam super ludzi i jest ok. ale na poczatku to 4 dni nic nie jadlam ani do toalety nie chodzilam;/

Gość vfhyuwvhuef
Stresuje sie tym ze zawsze mialam okres co 28 dni, ostatnie cztery miechy spoznial mi sie okres mniej wiecej tydzien, a teraz juz ponad miesiac minal od dnia kiedy powinnam dostac okres. A i nie negujcie mojego dzziewictwa, panikara ze mnie itp, boje sie poprostu mimo ze mam juz 19 lat, ale nie wstydze sie ze nia jesstem i nie znalazlam odpowiedniego ktory by to uczynil;)

vfhyuwvhuef -> nie seksiłaś się, nie było anala, orala, kontaktów z członkiem/sperma wiec nie mogła się w żaden cudowny sposób dostać do pochwy ;p stres i zmiana miejsca zamieszkania + to że nie jadłaś prawie nic przez kilka dni na pewno rozlegają okres ;p

Gość vfhyuwvhuef
oJJJJJ ale ja nie mysle o ciazy, glupia kobieta nie ejstem. Kumpela mi powiedziala ze to jajniki moga byc bo ona przez jajniki nie miala okresu 4 miechy az. Ale mnie wlasnie nic nie bli, nie mam twardego podbrzusza ani nic. Musze do lekarza jak najszybciej ale nie mam w sumie kiedy;/

Gość vfhyuwvhuef
chyba ze.... nie mozna zajsc w ciaze przez polkniecie nasienia? co nie?

Choroba, stres, zmiana klimatu, zaburzenia hormonalne. Jak Cię to niepokoi, to idź do lekarza, ustali, czy wszystko w porządku.