Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

jakiej firmy są najlepsze telewizory lcd lub plazma ?

Polecane posty

Gość ala mała

chcę kupić 32 '' jaki polecacie ?

Gość KlapekZnogi.
kup Sony

Gość ala mała
tylko ma być taki, który jest składany, bo bym zabierała na działkę

Gość KlapekZnogi.
Hihihihh no wiesz do Bravi dorzucają taki stelaż do powieszenia to sobie w daczy powiesisz na kołku:D

plazma się nie opłaca ponieważ nikt już jej nie produkuje, ciężko dostać i lubią się psuć takie telewizory... a szkoda że nie rozwijali tej technologi bo daje najlepszą jakość obrazu :/ może weź Sony Brawia?

Gość gfdes
Toshiba robi bardzo dobre LCD.

Gość KlapekZnogi.
Toshiba zgadzam się:) Poza tym Sony Bravia są dobre. Poza tym Samsung to tak sobie, LG też.

Gość Tomekk543
Philips 32PFL7404 polecam ten telwizor.

Gość ala mała
podszywom dziękuję ;p słyszałam że LG są kiepskie i naprawa też dużo kosztuje

Gość TAA NIEDOBRA PUPA
Ile pradu zra te te telewizory? Bo czytam tu czesto, i sporo osob zauwazylo wieksze rachunki po zakupie... A teoretycznie to zuzycie ma byc takie niskie...

Gość Madmłazell
samsung to tani shit- a najlepszy i sprawdzony jest sharp

Tej wielkości tv to tylko lcd. Najlepiej LCD LED - lepszy kontrast, kolory, czas reakcji no i są bardziej oszczędne - pobierają mniej energii. O wadach i zaletach obu technologii możesz poczytać też na hmblog.pl Jesli chodzi o marki, to samsung, lg, sony.

Gość jolantaaa12345
a propos philipsa... mialam jednego, modelu niestety nie pamietam, lcd 32 calowy, baaaaardzo byl drogi i spoedziewalam sie,ze posluzy mi naprawde dlugo. niestety po 5 latach (w dzien matki 2010) popsul sie kineskop. koszty naprawy - kilka tysiecy ;] podziekwoalam. pozniej dowiedzialam sie,ze philips wklada kineskopy losowo z 2 roznych panstw, niestety njie pamietam jakich. jedne sa neizawodne, drugie sie psuja. mialam pecha

Gość biniasxx
Polecam LG. LG produkuj telewizory w Polsce. Tak wygląda fabryka LG od środka w Mławie http://antyweb.pl/bylem-w-fabryce-lg/ :) No i warto zauważyć że w przypadku telewizorów nie przepłaca się. Mają dobry stosunek cena/jakość, a więc płaci się dokładnie za to co się ma. Wygląd może kwestia gustu, ale mnie osobiście się bardzo podobają.

Gość gość
jak zrobiles ten wykrzyknik w temacie ?? :)

Gość biniasxx
że co?

Gość gość
no i .....ale do rzeczy teraz jaki polecacie chodzi mi o 37Cal ....jakiej marki

Gość Grzesior
zdecydowanie lg teraz bije na głowę konkurencję. wystarczyła grupa specjalistów i nowa technologia i tak lg wyszło na prowadzenie. ich telewizory jak przykładowo ten model http://lg.matrixmedia.pl/#55EA980V posiada zakrzywiony ekran, co przy projekcji filmu z całą pewnością dodaje nowych wrażeń podczas oglądania. bo wiadomo, że wyświetlana treść jest ostra, a dźwięk przestrzenny to wisienka na torcie. jakbym miał wybierać firmę to wiadomo, że lg jest najlepsza.

Gość gość
Mi się wydaje, że technologia zakrzywionych telewizorów to przyszłość. Poczytajcie sobie http://www.zakrzywionetelewizory.pl/ jak bardzo zmienia się obraz na plus w telewizorach krzywych. Widziałem taki monitor w akcji w grze komputerowej. Powiem szczerze, że rewelacja. Ciekawi mnie czy rynek przyjmie tą nowość.

Gość Kajtek29
prawda jest taka że plazmy mają zarąbistą jakosć ale są prądożerne i męczą oczy. Właśnie Samsung pożegnał się z plazmą, LG też to zrobi. Ale LG za to rozwija technologię OLED i tylko już takie tv bym polecał.

Gość gość
Ja polecam full wypas LG CURVED OLED TV, The Ultimate Display. Nic dodać nic ująć, zakrzywiony oled za 9tys dolców. Ale wart tej ceny.

Gość gość
Jeśli chodzi o jakość to żadne Samsung czy LG ale LOEWE. Jakościowo nie mają sobie równych i można je w promocyjnych cenach kupić u http://cyfrowedomy.pl/Loewe-tv.html

Gość gość
Tutaj macie namiary - https://www.morele.net/rtv/telewizory/telewizory-412/0,0,,,,191,,,,,/1/ Wiele zależy od tego, ile macie do wydania, ale jak dla mnie przepłacanie za byle jakie marki totalnie mija się z celem. Samsung działa na poziomie i jest tani, czyli można? Zresztą - porównajcie sobie parametry.

Gość Piterro88
Tak jak tu kilka osób pisze najlepszą ofertę na rynku ma chyba obecnie LG. Sam posiadam telewizor full HD od tego producenta i z czystym sumieniem polecam zajrzeć na http://www.lg.com/pl/telewizory

Gość slawko26
Moim zdaniem samsung, ja mam jakiegoś starocia już od kilku lat i mogę po prostu powiedzieć, że jest w porządku, ale znajomy kupował ostatnio w sferisie jakiegoś smarta, oglądaliśmy meczu u niego i jestem pod dużym wrażeniem, sam będę taki kupować jak będę miał trochę wolnej kasy