Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie pytam

Powiedzcie szczerze i głęboko się nad tym zastanówcie. Czy ktoś kto był

Polecane posty

Gość poważnie pytam

molestowany w dzieciństwie, ma teraz jakieś szanse na dziewczynę?

Gość poważnie pytam
???

Gość KlapekZnogi.
Oczywiście że nie z jednej przyczyny. Jeśli byłeś ofiarą zboczeńca, to może się okazać, że sam będziesz molestował i wtedy Cię dopadnę i urwę Ci jaja.

Gość ollciaaaaaaaaa
napewno tylko musi umiec poradzic sobie z wapsomnieniami i byc szczerym z dziewczyna

nie rozumiem, co molestowanie ma wspólnego z szansami na związek. Ludzie molestowani i niemolestowani, z rodzin alkoholików i anonimowych alkoholików, z rodzin ortodoksyjnych i liberalnych mają szansę na związek, acz nie zawsze w nim są.

Gość poważnie pytam
Zdaje mi się, że większość osób myśli tak jak klapek z nogi. Zarówno to jak uczucie obrzydzenia do takiej osoby dyskwalifikuje możliwość na związek. Dlatego też jest różnica pomiędzy osobami z rodzin alkoholików, liberalnych czy ortodoksyjnych a molestowanymi

nie to jest ta sama sytuacja,bo nie miales wplywu na to,tak samo jak dziecko alkoholika nie ma wplywu na ze jego rodzice pija,po prostu molestowanie jest karalne( z zwiazku z czym scodzi do podziemia), o pijanstwie w rodzinie wiedza sasiedzi,dalsza rodzina itp,wiec jest bardziej akceptowane,bo bardziej widoczny problem...

Jest możliwe. Mnie jako dziewczynie nie przeszkadzałoby to, że mój facet miałby takie przejścia. Co wiecej: darzyłabym go przez to jeszcze większym szacunkiem, bo pomimo ciężkiego życia wyszedł na prostą.

Gość panna wyluzowana
Ciężka sprawa... Jednak wiem o co autorowi chodzi. Po prostu boi się, że kobiety będą się go brzydzić przez to co się stało. Jak najbardziej powinieneś odwiedzić psychologa gdyż dostrzegam problemy z samym sobą :(

przykładowo, jeżeli ktoś się podpisuje 'poważnie pytam', po czym mówi o swoich rozmówcach, że "myślą tak jak klapek z nogi", sam ich przekreśla.