Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgadnijkocie

do ocenienia

Polecane posty

Gość zgadnijkocie
mnie tez sie podobaja :)

Gość zgadnijkocie
czekam na wypowiedzi

piegarzem? to na pewno moje zdjęcie bo ja sobie nie przypominam abym miał piegi ;D madziullla4 -> coś mi się wydaje że masz nie swoje foto w stopce ;p

madziullla4 -> napisz na kartce mój nick ubierz się tak samo i zrób fotkę trzymając kartkę i już wiadomo ;p

aż szkoda słow na takich pacanów jak Ty pewnie, ze nie zrobie tego nie bedziesz mi rozkazywal :) Jak czegos nie chce to tego nie zrobie, Pierw Ty sie ujawnij ze swoja prawdziwa twarza wtedy ja zrobie sobie zdjecie. zacznijmy od podstaw chlopcze ;)

Gość ollciaaaaaaaaa
nie rob tegoooooooooooooooooooo!!!!wez nie rob tak bo jakis kapitan rybka chce sie przekonac czy to ty...panu najlepiej to juz podziekujemy

Gość wyglada jak
fryzjerka, kosmetyczka, albo ekspedientka w sopywczym. tanio.

nie przejmuje sie ocena innych jak wygladam, a wiec niech do Ciebie to dotrze moje zdjecie w stopce nie jest dla Ciebie. wierz, nie wierz czy to ja i tak mi to lata

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
leviatan napisałam ze pinglarzem tj nosisz bryle frajerze:P madziula nie wkleje bo mnie gryzon poda do sadu ze jego szpetne zdjecia pokazuje na forum :D a mam jego foteczke od jednej "czarnej" uzytkowniczki tego forum

madziullla4 -> publicznie nie pokazuje swoje fotki ;p choć śmiem sądzić że to jest woje zdjęcie tylko pewności nie mam ;) (bo mało kto ma dostęp do profesjonalnego studia fotograficznego aby zrobić dobre zdjęcie do stopki ;p)

sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada -> fakt źle przeczytałem ;p tylko czy to moja fotka? ;) bo na necie jest kupa okularników ;p ba ponoć mam sobowtóra który mieszka w sąsiednim powiecie ;D

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
leviatan to ze ty jestes paszczurem nie oznacza ze kazdy taki jest wiec skad wiesz ze nie swoje foto ma dziewczyna w stopce?

Gość jutro masz sprawdzian
męski typ urody:P pewnie jesteś wulgarna i palisz faje:D

sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada -> czytaj ze zrozumieniem... nie mówię że to nie jej foto tylko że nie mam pewności że to jej fotka ;p madziullla4 -> i chwała bo czasami zdjęcia które ludzie maja w stopkach/wklejają do oceny są tragicznie zrobione ;D

Gość ostatnie tango w otwocku
takie zdjęcie może zrobić każdy, kto ma trochę obycia z aparatem i dobrą modelkę i nie wierzę, że to jest Twoje zdjęcie Madzillo :D

Gość ostatnie tango w otwocku
mnie też to lata, po prostu czuję, że to nie twoje foto, ale nic mnie to nie obchodzi

no raczej nie każdy 1. trzeba miec warty aparat troszke pieniedzy :P 2. dobre studium, tło, światło, bo bez tego daleko nie zajdziesz i po 3. osobe, ktora sie na tym zna

ta jasne madziula zajebałaś komuś focie i lansik sobie w piekiełku robisz niedorobiony dzieciaku:P

lansik z której podstawówki jesteś, ze uzywasz takich zwrotow ? Zajebala, nie nawidze jak ktos przeklina :P a tak pozatym nie robie w okol siebie wielkiego halo zebym mogla sie ''lansowac'' :D

a ty z której klasy dziecko jesteś ,że piszesz nie nawidzić:D:D:D:D:D:D :D

a o co my sie w ogole klocimy ? bo ja nie widze powodow, a spor tutaj zbedny jest. Wierzcie, nie wierzcie mnie to naprawde nie obchodzi co wy sobie myslicie. Jest cos takiego jak prawa zastrzezone i zabilabym osobe, ktora kradlaby mi cos mojego, nawet zdjecia.

że o pozatym nie wspomnę :P :D:D:D:D