Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgadnijkocie

do ocenienia

Polecane posty

nie zwracam uwagi na ortofrafie jak polowa spoleczenstwa. Chodzilo mi o zwroty na poziomie podstawowki, to jest dopiero smieszne :D

się przyczepiliście ;D może to jej zdjęcie może nie. nie ma sensu się kłócić bo jeśli to nie jej to widać ma jakieś kompleksy jeśli jej to niech się chwali swoim wyglądem ;p jeśli pokazanie zdjęcia ma na celu znalezienie faceta to wiedz że ja mieszkam jakieś 300 km od lublina ;p

informuję ;p bo już jedna z Lublina chciała do mnie przyjeżdżać ale dziwnie i nagle kontakt się urwał po paru dniach ;p

ciagle placzesz, ze nie masz kasy, to na co ty czekales Lublinianki wszystkie Ładne :P Trzeba bylo brac, jechac i nie gadac przy okazji o mnie bys zachaczyl i zakonczyly by sie durne docinki

nie wątpię że ładne :) i to raczej nie ja czekałem tylko tak jakby w środku rozmowy się urwał kontakt i nie odpisała do dziś ;p

moze napisales cos glupie i stwierdzila, ze sobie gitary nie bedzie zawracac , cos na to wskazywalo ? A probowales jej szukac, miales jakies jej informacje ?

Gość ostatnie tango w otwocku
madziulla wystarczy mieć przyzwoitą cyfrówkę, nawet nie lustrzankę studio to sobie można zaimprowizować w domu, robiąc tło z odpowiedniego materiału, światło ustawić i ekranować ciut talentu i trochę praktyki i efekt będzie taki jak na "Twojej" fotce robiłem tego rodzaju zdjęcia, dla czystej zabawy mojej i modelek oczywiście po pstryknięciu 100 zdjęć, przyzwoitych będzie może 5 będą miały błędy ale, gdy fotografujący ma trochę fantazji to nadrobi pomysłem ja nie twierdzę, że to nie Twoja fotka bo tak trudno zrobić taką :D bo to nie jest prawda, ja po prostu myślę, że to nie Ty ;)

nie fatygowalabym sie dla 5 ladnych zdjec ''domowa robota'' nie mam odpowiedniego materialu do stworzenia studia uprzedzajac fakt, ze przescieradlo sie mnie i nie pasuje :o

Gość drobniutkamimusia
DO LEVVIATANA WAŻNE !!!!!!!!!!! JA PAMIETAM JAK TY PISAŁEŚ Z TĄ DZIEWCZYNĄ JAKAŚ LOLITA I ONA MÓWIŁA, ZE JEJ TATO MA SALON TOYOTY, POSZUKAJ W GOOGLE JAK NAZYWA SIE JEJ OJCIEC I SZUKAJ NA NK

madziulla, nie rozumiemy się, fotka, którą masz w stopce jest całkiem przciętna i taką w miarę poprawnie, zrobię prześcieradło odpada, bo lubię tło ciemne, czarne, przygaszone specjalnie kupowałem odpowiednie materiały, by uzyskać odpowiedni efekt, żarówki i tak dalej za o wiele mniejsze pieniądze można uzyskać całkiem dobre efekty robiłaś kiedyś fotki? sto zdjęć macha się w chwilę, za jednym razem zrobić można z kilkaset, więc z 20 fajnych się zrobi ja się nie upieram, że jestem profesjonalistą :D bo tak nie jest ale pooglądaj sobie portale takie jak deviant art i zobaczysz tam mnóstwo świetnych zdjęć robionych przez amatorów zwróć jeszcze uwagę na to, że pewne błędy, wynikłe np ze źle dobranego oświetlenia, poruszenia, czasem dają klimat zdjęciu trzeba mieć pomysł i go zaaranżować i to jest najważniejsze

ale ja zostałem ;)

madziullla4 -> znikłem na chwilę ;p próbowałem ale bezskutecznie drobniutkamimusia -> gdyby jej zależało to by odpisała na e-maila a tak to odniosłem wrażenie że była tylko desperatkę