Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozamunda:-)

szukam wirtualnego przyjaciela

Polecane posty

Gość do rozamunda
rozamunda jesteś tu czaem jeszcze ?

Gość popaprane życie mam
Nie pytam kogo szukasz, ani po co. Bo to naprawdę nie ma znaczenia. Ale opowiem ci pewną historię która zdarzyła sie naprawdę. Sam już nie wiem czy to był real, czy fikcja. Wszystko się poplątało i zmieszało. Nie ma już realnego świata, pozostał tylko realny smród. "Miałem kiedyś kobietę za którą oddałbym życie. Wydawała mi się tego warta. Byliśmy ze sobą kilka lat. Razem mieszkaliśmy w wynajętym mieszkaniu. Z czasem zachciało nam się własnego M, ale bez kredytu. Obliczyliśmy za i przeciw. Okazało się to możliwe. Ja Musiałem pracować po 16 a czasem 18 godzin na dobę. Poświęcałem soboty i święta. Udało się. Mieliśmy klucze do własnego M. Ale w trakcie tej mojej harówki moja ukochana osoba tak trochę z nudów zaczęła szukać w necie jakiejś rozrywki. Trafiła na jakieś fora i tak ruszyła lawina. Ja dalej w kieracie żeby zdobyć środki na meble. O życiu nie wspomnę. Ona sama i coraz szybciej odpływała w świat urojeń internetowych. Poznała faceta. Pisali coraz częściej. Pewnego dnia zdecydowali się na wymianę nr telefonów. Potem doszło do spotkania w realu i to co piękne zostało zniszczone. Ona coraz szybciej "odpływała" mnie brakowało czasu. Pewnego dnia dowiedziałem się rano przed pójściem do pracy że ona się wyprowadza bo to wszystko to była pomyłka. Po trzech tygodniach wróciła z płaczem, że pomyłką okazał się facet z netu a ja............ Ja stwierdziłem że trudno bo trudno, ale dlaczego darmo ? I powiedziałem że mogę jej pomóc finansowo by stanęła na nogi. Ale do powrotu furtka zamknięta. Minęło już trzy lata. Jestem sam i nie narzekam na samotność. Nie szukam nikogo żeby powierzać swoją "czarną dziurę" komuś nieznajomemu. Pomyśl czego tak naprawdę chcesz i czego się spodziewasz dostać w zamian od losu.

Gość kesi75
cześć .Podobnie jak Ty szukam kogos takiego jak Ty do pogadania

Gość do kesi
kesi , mozesz sprecyzować swoje oczekiwania kogo szukasz i z kim chcesz porozmawiać ?

Gość kesi75
cześć

Gość kesi75
oczywiscie ,że mogę powiedzieć szukam przyjaciela , z którym będę mogła podzielić się swoimi troskami ,rozterkami,radością ,osobę która z zainteresowaniem wysłucha i doradzi. Chętnie przyjmę nawet krytyke .Potrzebuję spotkać kogos serdecznego , życzliwego i pogodnego .Odpłace sie tym samym .Jeżeli masz ochotę napisz do mnie ,a na pewno po paru wymienionych zdaniach będziemy wiedzieli czy nadajemy na tych samych falach podaję swój mail kesi1975@wp.pl .Pozdrawiam

Szukam na razie wirtualnego PRZYJACIELA na gg gdzie można po rozmawiać zagrać w gry jakie tam są i wspólnie posłuchać muzyki mam 60 lat ,ale jestem osobą pełnej dobrej energii moje gg 52705531 pozdrawiam .........Isia

Gość gość
Rozamundo, bywasz tu czasem?

Gość gość
Poznała kolegę cały czas gadają ;)

Gość gość
Twojego kolegę?

Gość gość
Cześć jest tu kto?

Gość gość
Kto chce pogadać z 38 -letnią koleżanką?

Gość gość
Prawdziwa przyjaźń nie jest dzisiaj w cenie

Gość gośćć1
Ja pogadam z 38 letnia kolezanka jesli ma ochote pogadac o wszystkim i o niczym ...;)

Gość gość
Oczywiście ma ochotę pogadać o wszystkim i o niczym.

Gość gość
Ale u mnie dzisiaj kiepska pogoda śnieg pada, nie lubię śniegu :-(

Gość gośćć1
to moze pani 38:) poda mayla ?

Gość gość
ok sylwana1@interia.eu

Gość gość
poszlo na mayla !:)

Gość gość
Tak się zastanawiam, czy w necie są normalni i życzliwi ludzie.

Cześć Czasem też mam ochotę/potrzebę z Kimś porozmawiać.. ( z Kimś innym niż rodzina, znajomi z pracy (b.dobrzy Znajomi..ale nie o wszystkim mogę i chcę z nimi rozmawiać, po co mają się martwić..) Wskazane by było też czasami przestać przejmować się wyłącznie sobą - i skierować tok myśli w innym kierunku - może np. wysłuchać Kogoś - pomóc Jemu/Jej ..pozbyć sie natręctw myśli .. a czasem zapytać na cito co się robi z rozładowanym akumulatorem (żartuję ;). Wygadać się/wysłuchać chociażby wirtualnie, skoro nie można iść razem na kawę albo wtulić sie pod kockiem z kieliszkiem wina w ręku i pomilczeć ;-) Pozdrawiam , AgaM, Singielka 40+

Gość gość
dziewczyny służe pomoca, chetnie pogadam, lubie duzo pisac i duzo czytac. Majac 33 lata mam juz swoj punkt widzenia na zycia, pewne sprawy,,, zapraszam gadu: 37360562

Gość gość
Jest ktos do popisania?:)

Gość gość
Jeżeli ktoś będzie miał ochotę to proszę tina.tina@vip.onet.pl

Gość gość
Tina ile masz lat ? Amant

Gość gość
44 ? A panna ?

Gość gość
Amant:-)37

Gość gość
Kto jeszcze spragniony przyjaźni ?