Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozamunda:-)

szukam wirtualnego przyjaciela

Polecane posty

Gość gość
To podaj namiar :-)

Gość gość
A jesteś męzatką czy singielką?

Gość gość
Mężatka

Gość gość
jaroklon@wp.pl

powiedzcie mi.. dlaczego tak ciężko o szczerość .. Dlaczego mężczyzna (kilkuletnia znajomość, Oficer WP, więc wydawałoby się człowiek na poziomie, już nie "nastolatek") mówi "spotkamy się..", wiedząc , że to już nie nastąpi.. Potem nawet nie odbiera telefonu.. Dlaczego nie można powiedzieć wprost, np. "kończe służbe, wracam do swojego miasta"... Przecież byłoby prościej. i byłoby fair wobec tej drugiej osoby. Ja się głupia bałam, ze coś się stało, bo się nie odzywa...

Czy mężczyzna czuje sie wtedy jak macho? bo zrobił kogoś w konia? Postawił na swoim? Zamknął sobie jakiś etap w życiu, i odwrócił sie na pięcie... i tyle? "klata do przodu a byłą niech szlak trafia?" ?? Nie rozumiem tego! Znajomość i tak by się pewnie rozpadłą ze względu na odległość, ale ... TA forma zakończenia kilkuletniej znajomości.. spowodowała, że czuję się żle.. (delikatnie napisawszy) Eh!

Gość gość
Pewnie myślał że tak będzie łatwiej,lepiej i bezboleśnie.uciekł od tego,tak właśnie zachowują się faceci..jak dzieci

Gość gość
gość dziś - Nie warto pakować się w takie wirtualne przyjaźnie, ja poznałam takiego- facet okazał się życiowym nieudacznikiem bez jakiejkolwiek inicjatywy: brak wykształcenia, stałej pracy, mieszka wciąż u rodziców w bloku i nawet prawa jazdy nie zrobił. A przy tym dziwak jakich mało.

Też tak zawsze myślałam - że nie warto, bo to się nie może udać. Z nikim. Ale - już w późnym wieku pomysłam jednak, ze dam szanse losowi... (żeby potem nie żałować, że nie spróbowalam)... Nie mam jakoś satysfakcji z faktu, że miałam rację na początku. (chociaż było miło w trakcie znajomości, bo 192 cm, przystojniak, było o czym porozmawiać na poziomie na każdy temat, można się nawet było uczyć od niego... ) ALe sie skończyło..

... i nawet nie mam pretensji do Niego, że sie skończyło... (chociaż mógłby w lepszym stylu) Mam pretensje do SIEBIE samej, że ..nie byłam konsekwentna w swoich postanowieniach.

Gość gość
Mileg0dnia dziś - współczuję Ci, bo ja miałam podobnie. Facet pisał ze mną było fajnie i nagle BEZ POWODU przestał się odzywać. Nawet, gdyby kulturalnie napisał, ze przeprasza ale kończymy znajomość- ZROZUMIAŁABYM TO. Faceci są nieodpowiedzialni i nieprzewidywalni.

dziękuję za słowa otuchy ;-) Nie umiem (i nie chcę) o tym rozmawiać w realu. Tu też nie jest łatwo. ale od tego mylenia i nakręcania się przez kolejny dzień chyba zwariuję. Musze sie jakoś z tego otrząsnąć, ale nie jest łatwo. Przez pól roku tylko pisalismy.. potem spotykalismy się wiele razy.. przez następnych parę lat .. .. ( i chyba ta delikatnośc, opiekuńczość.. mozliwości fizyczne i umiętność zaspokojenia kobiety tak mnie rozbroiły... nie wiem..może sie zakochałam ?? Chociaż nie wiem jak to tak naprawde jest..i co to znaczy...) Niestety chyba klasyka gatunku. Okazałam się ta trzecią. Chociaż pytałam wprost - niby w żartach - czy nie krzywdzimy żadnej innej kobiety, bo tego bym nie zniosła. Obrażał się na mnie - jak mogę tak w ogóle mysleć!

...i masz rację. Najgorszy jest ten brak odwagi ze strony faceta, żeby zakończyć znajomość w kulturalny sposób. Wprost o tym pisząc (jeżeli brak odwagi zadzwonić/umówić się i powiedzieć to w oczy). Ale - "Nic to, Baśka"- jak powiedział pan Wołodyjowski ;-) Damy radę ;-) Pozdrawiam serdecznie Milego dnia ;-)

Gość gość
dlaczego wieszacie psy tylko na facetach ? pisałem przez jakiś czas z kobietą potem jej odpowiedzi były zdawkowe wiedziałem ze jest coś nie tak zapytałem czy chce zakończyć naszą znajomość zapewniła ze nie i przestala sie odzywać więc i wsród kobiet trafiają sie zakłamane suki

Gość gość
gośćdziś - zależy na jaką kobietę trafić. Zapewniam Cię, że nie wszystkie są takie. Bądź jednak w tym względzie optymistą. Pozdrawiam.

Gość gość
Zapewne tak i dlatego nigdy nie można uogólniać, napisałem tylko o tej z którą pisałem. Pozdrawiam cieplutko.

Gość gość
W tym wypadku kobieta szuka kogoś z kim szczerze będzie mogła pogadać o tym co naprawdę myśli. Jest to związane z najwyższa potrzebą jaka posiada, mianowicie przelania na kogoś swoich negatywnych emocji. Osoba, która przystanie na warunki stanie się jej emocjonalnym śmietnikiem i to zupełnie za darmo. Dobrze sobie panowie zapamiętajcie tą lekcję. Kobieta z ludźmi których zna osobiście nigdy szczera nie będzie. Zawsze będzie przed nimi coś ukrywała, zwłaszcza przed własnym mężem. Tak to jest jak się nie ma za męża przyjaciela, a tak zwana miłość jest tylko grą pozorów, kontraktem na resztę życia.

Gość gość
I co w związku z tym? Nie nawiązywać takich relacji a może nawet nie wchodzić na fora?

Gość gość
Jeśli ktoś chce być emocjonalnym śmietnikiem wykorzystywanym przez egoistyczne potrzeby dwulicowej kobiety tylko po to by mogła zasnąć spokojnie. Jeśli ktoś chce być kolejna emocjonalna ofiarą i lubi być zatruwany nieswoimi problemami. Jeśli ktoś lubi wyręczać kogoś w rozwiązywaniu problemów czyjejś żony. To ja nic na głupotę nie poradzę. Jednak niech pamięta o tym o czym pisałem, a ewentualne pretensje ma tylko do siebie samego.

Gość Ella232
Szukam przyjaciela lub przyjaciółki, osoby z którą mogę szczerze porozmawiać na każdy temat, wymienić się opiniami, oraz posłuchać rad i ewentualnie brutalnej prawdy na swój temat. W realu nie wszyscy znajomi potrafią nas zrozumieć. Czasami mam wrażenie ze zawracam im głowę swoimi problemami, mają przecież swoje np. problem z szefem(jak większość z nas), nieprzespaną noc ponieważ dziecko płakało itp.Jeżeli ktoś szuka osoby z którą warto na dobry początek popisać i ewentualnie sie zaprzyjaźnić to chętnie podam maila .Pozdrawiam wszystkich serdecznie szukających wirtualnych przyjaciół.

Gość gość
Problem z tego typu znajomosciami jest taki, ze kazdy szuka kogos komu bedzie mogl sie wyplakac, ponarzekac i podzielic problemami w poszukiwaniu rady albo zrozumienia. Niestety osob ktore potrafia sluchac jest bardzo malo, wiekszosc jest egoistami i nawet nie zdaja sobie z tego sprawy.

Gość Ella232
Nie jestem egoistką, potrafię słuchać...dlatego mam duzo znajomych którzy wypłakują się w mój rękaw..niestety kiedy ja kogos potrzebuję wszyscy są czymś zajęci. Chciałabym poznać osobę z którą mogłabym rozmawiać na każdy temat..dziękuję za szybką odpowiedź

Gość gość
@ nowy bo nie chce zeby na prywatny przychodzil spam od internetowych trolli: rider-zah@wp.pl

Gość Ella232
Jestem nowa ale potrzebuję normalnych ludzi i przyjaźni...ellagrodny232@wp.pl

Gość gość
Mogłabyś podać przedział wiekowy, który Cię interesuje? Być może ja mogłabym czasem z Tobą pogadać :)

Gość ella232
A czy przedział wiekowy jest istotny...mam 35 lat

Gość patilove33
cześć mam 33 lata chętnie pogadam podaj nr GG