Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się Was.....

dlaczego gofry nie wychodzą mi w domu?

Polecane posty

Gość pytam się Was.....

Mam gofrownicę, taką że można zamienić wkład i jest zapiekacz. Robię ciasto na gofry takie jak jest w przepisie i wszystko dokładnie tak robię, jednak gofry nie wychodzą. Ciasto przylepia się do wkładów i są do zeskrobania i wywalenia, o co chodzi, robicie gofry? Jeśli tak to jak je robicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie chcee mi sie logowac
Moze za niska temperatura. Smarujesz gofrownice maslem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytam się Was.....
od czasu do czasu gofra można zjeść, na kolację czy coś, co za pytanie debilne:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość odejdz................
a samrujesz gorfrownice olejem? znaczy sie te wkladki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ty masz taka ala gofrownice
ile ma watow?? Pewnie niewiele wiecej jak zwykly sanwich. Tysiaka nie przekracza, co? To sobie raczej nie zrobisz na czyms takim gofra, chocby nie wiem co ;) Znaczy zrobisz - ale nie takiego jakbys chciala ;) Kup gofrownice z prawdziwego zdarzenia, chocby takiego Dezala ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×