Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminum 28

chcial a teraz nie dzwoni

Polecane posty

Gość yasminum 28

przez ok2 tygodnie pisal do mnie smsy ze chce sie ze mna spotkac. no to po jakims czasie spotkalismy sie w herbaciarni pogadalismy o pierdolach pospacerowalismy. potem jak rozjezdzalismy sie do domow on powiedzial ze liczy na nastepne spotkanie ze sie mam odezwac. wiec po kilku dniach zaprosilam go na randke, i nic od 3 dni nie napisal nic. dodam ze na spotkaniu bylo fajnie wydaje mi sie ze nadajemy na tych samych falach. pomozcie mi bo nie wiem czy mam sie jeszcze odezwac czy dac sobie spokoj?

Gość JohnCalessi
Oj tam, nie zakladaj najgorszego!!! Moze go samochod potracil, gdy przechodzil przez ulice - myslac o Tobie, i teraz lezy w szpitalu, w spiaczce. Jak sie obudzi to na pewno o Tobie sobie przypomni :) Mysl optymistycznie :)

Gość yasminum 28
bo chcialabym sie z nim jeszcze spotkac, tylko nie rozumiem dlaczego nagle przestal pisac

Gość yasminum 28
o tak drastycznym skotku jego niepisania nie myslalam,

Gość ja tezz tego nie rozumiemm
a mam analogiczna sytuacje.

Gość ja tezz tego nie rozumiemm
ale odpowiedz wydaje sie banalna? hmm facet poprostu zmienil zdanie po ostatnim spotkaniu, bo liczyl na cos innego, przestalas podobac sie i widocznie juz Cie nie chce autorko. szkoda tylko, ze nie ma odwagi na szczera rozmowe.. prawda??? ja to rozumiem...

A to był sms, tak? Może nie dotarł albo jakoś się zaplątał i nie przeczytał go. Ja bym jeszcze raz podjęła próbę kontaktu i jak dalej nic to odpuściła:)

Gość yasminum 28
oczywiscie ze moglabym mu sie przestac podobac i nie mialabym mu tego za zle ale dlaczego nic nie pisze to nie wim. Zadal sobie wiele trudu zeby zdobyc moj tel. i zebym z nim sie spotkala. ja zawsze sobie mysle w takich sytuacjach ze tym smsem sie narzucam i jakos tak glupio mi zapraszac go drugi raz

Gość yasminum 28
to jak mam pisac czy dac sobie spokoj pliiiissss podpowiedzcie mi

Gość jeden lubi koronki
napisz tylko czy dotarł do ciebie mój ostatni sms

Gość merlin***
Daj sobie spokoj tzn Ty juz nic nie rob. Skoro zadał sobie trud i zdobył twoj tel. to jak będzie chciał to sie odezwie. Nie wiem czemu tak sie zachował,to nie jest w porządku, po prostu niektorzy ludzie boją sie szczerze powiedzieć"nie jestes tą, pomyliłem się" i zachowuja sie po szczeniacku, tak mężczyźni jak i kobiety.

Gość yasminum 28
napisalam wlasnie tego smsa i wyslalam go, zobacz czy odpisze.

Gość merlin***
Moim zdaniem, to nie był dobry pomysł:-(

Tak, a co traci, jeśli jest tak jak piszecie, że olał sprawę? Bo moim zdaniem nic, tylko będzie siedziała i truła się tym. A tak zrobiła wszystko, jak już na drugiego smsa nie odpisze, to znaczy, że to palant nie warty zachodu:)

Gość yasminum 28
kurcze narazie nie odpisuje................

Gość merlin***
Moim zdaniem niestety jest tak jak napisałam wcześniej i nie potrzebnie pisałaś, ja przynajmniej czułabym sie teraz gorzej. ale stało sie, wiecej juz nic nie rob.

Gość kompatybilna
jesli facet zobaczy że zaprasza go dziewczyna która mu sie podoba to jest podjarany i odpowiada szybko ale z jakąś zwłoką wyreżyserowaną uwierz mi