Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DŻENTELmeNNN

DLA WAS MOJE KOCHANE KOBITKI!!!!

Polecane posty

Gość DŻENTELmeNNN

Jeśli chcesz kochanka, Zrobię wszystko, co na myśli masz A jeśli w inną miłość zechcesz grać Zakryję maską twarz Jeśli chcesz partnera, Weź mą dłoń Jeśli chcesz bym przyjął gniewny cios Śmiało mierz Im your man Jeśli chcesz boksera, Wtedy ja na każdy wejdę ring A jeśli chcesz lekarza, Zbadam ciała twego każdą część Jeśli chcesz szofera, Oto wóz A może zechcesz w pole wywieźć mnie Nie powiem nie Im your man A księżyc lśni i łańcuch drży I bestia nie chce spać Sam nie wiem ile już obietnic dałem Ci Lecz nie umiałem spełnić ich Na kolanach mógłbym wołać: Wracaj ! Ale nie zwojuję nic Mógłbym pełzać do Ciebie I warować u stóp Przed pięknem Twym skamleć do utraty tchu Palce wbijam w Twe serce Pościel w strzępy rwę Błagam Cię! Im your man A jeśli podczas drogi sen Cię zmorzy, Za kółkiem zmienię cię Lub jeśli na ulicy chcesz zarobić, Ja w cień usunę się Jeśli chcesz bym ojcem dziecka był, Albo szedł przy tobie kilka chwil Przez środek wydm Im your man Jestem Twój, dziewczynko Jestem Twój, Twój, Twój Im your man

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować