Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda z pomorza

Dziewczyny jak sie czulyscie po pierwszej zdradzie .....

Polecane posty

Gość magda z pomorza

jak bylo pozniej ? co czulyscie do partnera? ja mam sie dziwnie ale nie zaluje o byl seks dla seksu czysta przyjemnosc nie czuje zebym zrobila cos zlego moj maz jest za granica w pracy juz dlugo zamiast zrobic to z wibra wykorzystalam zywy egzemplarz

Gość magda z pomorza
nie daje na prawo i lewo jesli o to ci chodzi droga ewo poprostu mialam ochote zrobic sobie dobrze nic nie czuje do chlopaka z ktorym sie przespalam czuje raczej ze go wykorzystalam

Gość wrocław36
Sprostowanie ! kurwa to kobieta co sprzedaje się za KASĘ !!!! ludzie nauczcie się w końcu

Gość Mariaaa
Ja nie wiem co te kobiety i w dodatku mężatki mają w główach. Jak Ci się chciało to byłó jechać do męża i po problemie. Ku*wą nie jesteś ale jak dla mnie szmatą na pewno. Skoro nie masz wyrzutów sumienia to znaczy że nie posiadasz żadnych uczuć. Weź zostaw tego biednego męża bo żąl mi Ciebie...

...bez wulgaryzmow... o zdradzie to pewnie mysli z 70% ludzi, taka nasza natura... mono to nie za bardzo ... a puscic sie raz czy dwa, to nie problem... pipa to nie mydlo, nie wymydli sie