Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka z jedną zapałką.

zmienie moze w koncu cos. co to za kolejnosc? studia, praca, malzenstwo...

Polecane posty

nie poszlam na mgr bo nie mam pracy, pomyslalam ze moze tak ma byc i mam teraz szanse cos zmienic albo nawet cos zyskac. wiec postanowilam ze w nowym roku sprobuje rzucic swoja dorywcza prace i wyemigrowac. najpierw uk, potem canada, usa, a co tam :D

Gość niezalogowana furgonetka
no ale co ci po tym? masz zamiar wrócić?? a jak wrócisz to co dalej?? i tak nie bedziesz miała pracy, może lepiej pomyśl nad jakimś właśnym biznesem

po co? zeby poznac swiat, ludzi, przy okazji troszke zarobic :) pewnie że mam zamiar wrocic, mam tutaj swój kawałek ziemi :) mam 23 lata, wiec moze dobrze poswiecic kilka lat na pozwiedzanie, poznanie i popracowanie gdzies indziej. bo tak sobie mysle: jak bede miec 70 lat (o ile dozyje, ha), co ja bede (o ile bede miec) wnukom opowiadac? :)

tylko żeby wyjechać trzeba mieć gdzie już dawno minęły czasy w których pracę w UK można znaleźć w dzień nie mając żadnych znajomości

serio? nie wiedziałam! :D pewnie, dla mlodych ludzi (chociaz niewiem czy taka mloda jestem jeszcze) sa agencje posrednictwa, ktore zzeraja kase ale sa pewniejsze niz jazda w ciemno.