Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz slupsk

Czy zenic sie z kobieta ktora nie zaspokaja mnie w lozku ?

Polecane posty

Gość mateusz slupsk

Czesc Czytalem kilka postow na forum i zastanawiam sie nad taka sprawa. Wkrotce mam sie zenic. Nasz zwiazek jest doskonaly pod kazdym wzgledem z wyjatkiem seksu. Nie chodzi o to ze jest go malo. Ja mam po prostu ochote sprobowac rzeczy na ktore ona sie nigdy nie zgodzi. Wiem zaraz powiecie ze jak sie kocha to i szanuje i trzeba akceptowac OK ale dlaczego ja mam rezygnowac z moich marzen? Do tej pory to akceptowalem boje sie jednak ze za jakis czas moje potrzeby sie nasila.

Gość mateusz slupsk
anal, złoty deszcz, sado macho, mazanie się kupą i masę innych

Gość wrocław36
Nie żeń się !!! , chyba że chcesz za 2 lata szukać kochanki . Brak sexu takiego o jakim marzymy w małżeństwie , to przyczyna 90 % rozwodów

Gość mateusz slupsk
a dlaczego od razu podszyw?jet wiele takich osób. A lizanie rowa to niby co innego albo wkładania języka do pupy...

Gość mateusz slupsk
marny podszyw kolego powyzej lubie namietny seks lubie gdy kobieta wzdycha z rozkoszy gdy przejawia inicjatywe w lozku a z ostrzejszych rzeczy chcialbym glebokie gardlo :-) i final z polykiem czy to tak wiele ?

Gość tez cos napisze tu
nie zen sie . kobieta w lozku powinna godzic sie na ostry anal, lizanie odbytu, pissing, face fuck, siadanie na twarzy, oral z polykiem, wytryski na twarz. kobieta ktora tego nie robi i nie lubi nie jest prawdziwa kobieta. a sex z taka jest nudny. musiisz znalezc laske ktora lubi experymenty jest bezpruderyjna

Gość wrocław36
zgadzam się w 99% ten 1 procent to lizanie odbytu

Gość przyszly rozwodnik
nie ma sensu sie zenic, ja tak zrobilem. pierwsze dwa lata było ok teraz zaczely sie problemy. anal stanowcze nie, a czlowiek chcialyb sprobowac czegos nowego. deep throat tez lipa --- mysle o rozwodzie lepsze to niz zdradzac i oszukiwac, a walenie gruchy podto na necie sie znudzilo.

Gość odp... .
Przejdzie Ci to co szalone. Masz się żenić. To rozkaz.

Gość przyszly rozwodnik
laska sie nie zmieni ... powie tak .... nie robilam teog przed slubem i nie zamierzam teraz - widzialy galy co braly . u mnie tak jest. p.s. no ale ty jestes hardgor, smarowanie kupskiem itd

Gość wrocław36
Przyszły rozwodnik ma w pełni rację , z czasem jest coraz gorzej ! a cuda sie nie dzieją

a w temacie: mateusz: "jak sie kocha to i szanuje i trzeba akceptowac OK ale dlaczego ja mam rezygnowac z moich marzen?" masz dwa wyjścia. Albo szukać szczęścia w seksie z kimś innym, ale wówwczas na innych polach może wam się nie układać albo wziąć ślub z tą, którą kochać i wierzyć, że za lat kilka nie wpadniesz w silną frustrację...JAK JA.

Gość kopkop
od razu widac jakie priorytety maja faceci:O Charakter, fakt, ze sie z kims dogadujemu nie ma znaczenia, najwazniejsze, aby dobrze obciagala, polykala i robila w lozku wszystko co facet chce:O

Gość tez cos napisze tu
goscie maja racje. ona nigdy sie nie zmieni. wiec musisz zdecydowac albo nudny sex do konca zycia albo szukasz dalej. a ty "kopkop" wypierdalaj sredniowieczny pajacu

Gość wrocław36
prawda że jesteśmy prości w obsłudze , a kobiety nie potrafią tego przekuć na .........

kopkop- Związek to nie tylko patrzenie sobie w oczy, nie tylko wspólne obiadki i rozmowy. Ale w dużej (ogromnej) mierze przede wszystkim seks. A jeśli seks zamiast zbliżać, ma dzielić...no to sorry, ślub to nie zabawa na miesiąc ale na kilka lat. I po jaką cholerę wpadać we frustrację i przeklinać dzień, ze jednak doszło do ślubu? po ślubie rzadko kiedy jest lepiej, niestety, nie ma co się oszukiwać.

Gość juijdfjdcnsncdsui
A co powiecie Panowie na anal "na Was" ? Z ciekawości pytam, bo zawsze mnie to nurtuje. Nie jestem kłodą w łóżku itp. oral ?? Proszę bardzo, zwłaszcza 69. Dlaczego tylko Wy macie korzystać. Owszem przyznaje są kobiety, dla których anal jest przyjemny ok ale ja np lubię sprawiedliwość. Skoro Wy uważacie, że nie ma nic złego w zasadzie kobieta w tyłek to ja też chcę Wam coś wsadzić w pupę i tu zazwyczaj pojawia się problem. Nawet paluszek jest bleee....Eh, faceci. Co do Autora topiku. Musisz wyznaczyć sobie jakieś priorytety. Faktem jest, że seks jest bardzo ważny, wg ludzie powinni też się dobierać pod kątem temperamentów. Ciekawa jestem jak długo Wasz związek już funkcjonuje. Rozmawialiście szczerze na ten temat ?

Gość tez cos napisze tu
nie jestem gejem ani nic z tych rzeczy ale chcialbym zeby mnie kobieta zerznela w dupe. zawsze to cos nowego. dlatego jestem na tak

Gość na szczęscie
mam prawdziwego faceta a nie jebaczka pospolitego!

Gość 876234
wiec jak widzisz nie warto, ja jestem zywym przykladem, bedzie tylko gortzej czyli sex jak przykry obowiazek do odbebnienia.