Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana17

Prosze o pomoc

Polecane posty

Potrzebuje oznaczenia kierunkow polnocy (rysunki) na architekture krajobrazu. Na necie znalazlam tylko jedno oznaczenia. Prosze Was o pomoc. Bylam bym wdzieczna za link

Nie ma takiej strony, nie moge sama narysować bo to maja byc specjalne oznaczenia a ja nie mam pojecia jak one wygladaja;/

Gość brzydal .......
źle szukasz to jest zawarte w normach budowlanych itd. nie znam się n a tym więc nie wiem która to norma poszukaj

a sama namalowac nie mozesz: Chyba nie pojmujesz o co chodzi;/ to nie te oznacznie o ktorych Ty myslisz;/

Gość chodzi Ci o strzalke polnocy
czy roze?

Oznacznie kierunkow pólnocy- musze miec 5 roznych- i to nie chodzi o strzaleczki;/ musza byc specjalne potrzebne na architekture krajobrazu...

strzaleczke to mozna wyslac na telefon... strzalka polnocy to wlasnie oznaczenie polnocy na mapie/projekcie (rzucie).

Nie wiem po co się wypowiadasz skoro potrafisz sie tylko przemądrzac a nie wiesz co mowisz. Czy kto zna sie na tym i wie o co chodzi?

poki co to Ty sie tu przemadrzasz... No ale jak to kazdy student AK. Ma sie za niewiadomo co, a wielkie G wie i umie ;)

Dzięki za komplement ale nie jestem na studiach:) Potrzebuje dla znajomej z technikum;D widac ludzie sa tu nie ktorzy na poziomie;D żegnam... Szkoda ze nikt nie moze mi pomoc:(