Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaskajakdeska

czy płaska dziewczyna ma szanse u facetów??

Polecane posty

Gość cxcxc
jak facet jest naprawdę zakochany to mu nie przeszkadza, czy dziewczyna ma małe czy duże, kocha ją za całokształt, za rozum, za słowa i tyle - takie jest moje zdanie, możecie się nie zgodzić. Każdy towar ma swojego kupca

Gość jezeli o mnie chodzi
jezeli o mnie chodzi to ABSOLUTNIE NIE wchodzi w gre plaska dziewczyna.ONA musi miec KSZTALTY !!!!!! Dla wielu tu piszacych ze niby ma szanse-jest tak samo-w realu.Tu pisza bzdety.Chyba nie do konca wiedza o co pyta autorka.....

Gość belineander
dziewczyny z małym biustem zamiast ścigać się z cycatymi za pomocą pusch-upów itp powinny mały (lub malutki) biust wykorzystywać jako atut. Np ze swobodą chodzić bez stanika, w umiejętny (czytaj kierowany) sposób manewrować widokiem ożywionych sutek czy delikatnego i jędrnego owalu biustu. Tak zauroczyła mnie moja dziewczyna. M.in. swobodnym noszeniem cienkich topów lub koszulek. Potrafiła po mistrzowsku kusić - np dyskretnie regulowała długość ramiączek w koszulce tak że jak byliśmy w towarzystwie piersi były normalnie zakryte a jak byliśmy bardziej kameralnie wydłużała je tak, że materiał zasłaniał sutki tylko ledwo-ledwo. Albo zakładała luźny podkoszulek z dużym wycięciem z boku odsłaniającym z boku piersi - dla mnie - przy każdym uniesieniu ręki.

Gość sdfghgfd
zgadzam sie. i moj facet najbardziej lubi mnie w miekkim biustonoszu-taki jak stroj kapielowy ale trojkaciki z koronki:)

Gość cxcxc
no dokładnie, duże, czy małe, ważne, że sa w ogóle;)

Gość belineander
jeżeli w tym że płaska chodzi też o to że ma płaską pupę - to zależy: - jak biodra ma okrągłe, wyraźnie zaznaczone to ok. - jak biodra wąskie, "na chłopczyka" to zdecydowanie nie ok. proporcjonalnie szczupła dziewczyna z małymi biustem i dupką - ale kształtnymi, może być idealną partnerką na wypady na swobodne plaże (toples w stringach albo i bez). Bez kompleksów, bez zmartwienia, że przy chodzeniu lub graniu w piłkę biust będzie wisiał i opadał. Na pupę pomagają wysokie szpilki - powodują wypinanie pośladków. Może płaskie pośladki to nie jest szczyt szczęścia ale można to też odpowiedni wykorzystać - prześwitujące przez jakieś cienkie spodnie na całej długości rowka kolorowe stringi to naprawdę wyjątkowo seksowny widok.

Gość I_like_big
Masz szansę, ale tylko u takich, co lubią modelki lub są omamieni brukowcami. Bo są też faceci, którzy wolą kobiety chude, ale z lekkimi krągłościami, normalne i puszyste.

Gość pilot pilot
Zawsze wolałem dziewczyny szczupłe, czyli zwykle z niezbyt dużymi buforami. Ale na firmowym wyjeździe było odpowiednio dużo wódki w użyciu i nieco przypadkiem zostałem sam w pokoju okazałej mężatki. Bez żadnych ceregieli zamknęła drzwi, rozebrała się do majtek i trącając mnie po buzi obfitym biustem zaprosiła pod prysznic. Seks z taką wyuzdaną, obficie wyposażoną kobietą jest zupełnie niezapomnianym przeżyciem. Ale podupcyć czasem taką kobitkę to jedno a wiadomo przyjemniej mieć jednak zgrabną dziewczyną.

Gość pada
do belineander - Ona też mnie tak kusiła - czy ci się to podoba czy nie

Gość miss nobbody46546
no tak rozumiem ze push up'y to jednak oszustwo, bo facetowi wydaję się ze dziewczyna ma ładne okragłe piersi, agdt ta zdejmuje stanik zonk... do belineander - twoja dziewczyna chyba jednka nie jest płaska skoro chodzi bez stanika, ja tez mam bardzo mały biust i gdybym miała chodzić bez push up'a albo w miękkim, staniku to moja klatka piersiowa była płaska, więc nawet nie byłoby czym uwodzić

Gość juliusz cezar2000
push up jest bleee

Gość mruuva
Ja jestem płaska jak deska, a mam faceta, co lubi kobiety z dużymi. Ale jest ze mną i kocha za całokształt, a brak biustu, no cuż, jak się nie ma co się lubi... :)

Gość płaskajakdeska
mruuva , jeśli jest tak jak mówisz to jest nadzieja, bo ja mam przez mój brak biustu straszne kompleksy, między innymi dlatego nie miałam jeszcze faceta tak na poważnie, bo wstydze się przed kims rozebrac i boje się reakcji

Gość pupcia wazniejsza od biustu
kup sobie obcisle skórzane spodnie i kazdy facet bedzie twój!

Gość mruuva
ja cały czas mialam obawy przez zdejmowaniem stanika, ale w końcu się zmądrzałam, jak zauważyłam, że przez kompleksy niszczę coś fajnego i doszło prawie do tego, że facet sam przestał dotykać moich piersi, żeby znów mnie nie urazić i żeby nie zasłaniała się i nie narzekała jaka to ja niekobieca :) sam mi powiedział, że mu nie przeszkadza, jakie są to są, a ciągłym narzekaniem doprowadzę do tego, że i w końcu mu zacznie to przeszkadzać. od tej pory cisza i jest ok :)

Gość j a niewiem jak MOJA
to robiła. Miała długie nogi, szczupłe ręce, szyję, głowę - słowem figura modelki(płaska pupa) a piersi miała dosyć spore, tak, spore. No cześć... piękna

Gość mojej bylej.......
troszke urosly po tabletkach antykoncepcyjnych........ moze w tym szalenstwie jest metoda? :-) poszukaj info na formach temu poswieconych...... tylko uwazaj..... po pierwszych ktore jej przypisal lekarz pojawily sie u niej drobne problemy z cera..... nie odrazu, tylko tak w ciagu kilku tygodni stopniowo, dowiedziala sie ze to moze przez owe tabletki i poszla do lekarza po inne..... a po tych innych problemy z buzia sie skonczyly natomiast ja zauwazylem ze tak troszeczke w ciagu rowniez kilku tygodni urosly jej piersi..... tez miala male skarby przed tabletkami a po tych drugich tak troszke jej urosly..... nie jakos super bardzo, ale jednak ! bylo to czuc :) i widac ze sa ciup wieksze...... nie znam ich nazwy, pamietam tylko ze kosztowaly okolo kilkunastu zlotych.... i ze te drugie od wiekszych piersi byly tansze od tych pierwszych, wiec cena nie jest wyznacznikiem jakosci chociaz to jak one dzialaja dodatkowo, zalezy tez podobno od kobiety..... a jesli moge dodac cos jeszcze prywatnie to Male Jest Piekne ;-) i nie martw sie predzej czy pozniej znajdziesz faceta ktory bedzie chcial byc z Toba dlatego jaka jestes a nie dlatego jakie masz cycuszki....... ja aktualnie jestem sam :( a jesli mialbym szukac kobiety patrzac tylko na jej biust to szukalbym takiej z mniejszym niz wiekszym Pozdrawiam Serdecznie :-* ;)

Gość mojej bylej2.......
sorki blad :( mialo byc: "poszukaj info na Forach temu poswieconych......" raz jeszcze Pozdrawiam i mam nadzieje ze to przeczytasz? i ze moze choc odrobinke Ci pomoglem nie urazajac Ciebie przy tym....

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
uuuu:-O ja mam 70b i myslalam ze mam maly biust ale ta kasia to CALKOWITA DECHA :-O to chyba rozmiar bardzo male A :-O ale dziewczyno, nie martw sie. moja matka gdy miala 20lat tez miala bardzo maly biust a gdy urodzila mojego braciszka majac te 22lata to mimo iz calosciowo niezbyt przytyla to biust urusl jej do rozmiaru male D! dlatego nie doluj sie, jak urodzisz dzieciaka to tez ci cycki podskocza do gory:) powiem ci szczerze ze masz bardzo male piersi:-O nawet jak chlop mowi ze lubi male cycki to ma na mysli ze cos tam jest tyle ze male a u tej kaski to calkowite zero :-O ale pamietaj ze najwazniejsza jest twarz, tylek i charakter. jak masz te trzy rzeczy na swoim miejscu to cycami nie masz sie co martwic:) kazdy by wolal miec dziewczyne z ladna twarza wg swojego gustu i sexownym tylkiem i zajebistym charakterem niz ze szpetnym ryjem, ociosanym dupskiej i plaskim/obwislym oraz charakterem wrednej larwy tyle ze z wielkim cycem :-O cyce ci zdaza urosnac

Gość gfufugx
ja jestem chuda, wysoka, cycki mam jak wspomniana wcześniej kasia struss. no i jestem całkiem ładna.bardzo lubię swoje ciało. powodzenie mam i zawsze miałam bardzo duże. czasem jest to wręcz irytujące- np w klubach. i bynajmniej nie lecą na mnie tylko 'wyrafinowani' intelektualiści, ale także 'prości' robotnicy budowlani itp. nawet jak byłam kiedyś łysa(po chorobie), to miałam branie- wyrwałam wtedy superprzystojnego i fajnego faceta z którym byłam parę lat. widać, że nie macie prawdziwych problemów

Gość packamn454
ojaaaa jesli Twoję piersi są te kasi struss to współczuję, Ty nie masz prawie nic, masakra. ale moze znajdziesz jakiegoś amatora desek, jak to mówią kazda potwora znajdzie swojego amatora

Gość płaskajakdeska
no właśnie, Ty ze swoim 70b przy mnie... nie masz sie czym przejmować, mówiłam, że jestem płaska, ale też chuda prawie jak ona

Gość j a nie wiem jak MOJA
to robiła. Przed "pigółkami" takowymi? , też miała spory biust(masaże wodne?...) Zanim Ją poznałem, pszede wszystkim zwracałem uwagę na Jej egzotyczną urodę ... pozdrawiam Piękna ,

Gość fvc
"czy płaska dziewczyna ma szanse u facetów??" ma takie same, jak facet o wzroscie 169cm ma szanse u kobiet.

Oczywiście, że ma. Przecież to nie najważniejsze w życiu. Ale też u jednych tak, u innych siak. Każdy ma przecież inaczej. Zresztą kobiety dużo bardziej rygorystycznie postrzegacie się, niż patrzą na to faceci.

Gość j a nie wiem jak MOJA
to robiła. Przed "pigółkami" takowymi? , też miała spory biust(masaże wodne?...) Zanim Ją poznałem, przede wszystkim zwracałem uwagę na Jej egzotyczną urodę ... pozdrawiam Piękna - czasem...Cię widzę...