Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soczyste

Dylemat

Polecane posty

Gość Soczyste

Chcę poznać Waszą opinię na temat Waszych kontaktów z byłymi Waszych dzieci. Czy wypada nawiązać kontakt (rozstanie odbyło się za obopólna zgodą). Chodzi mi o to,że bardzo lubiłam dziewczynę mojego syna-to było prawie 7lat znajomości.Bardzo ja polubiłam i ich rozstanie zabolało mnie bardzo. Czy nawiązanie jakiejś korespondencji nie będzie wyrazem nielojalności wobec syna?

Gość w mojej rodzinie tak było
Moja siostra chodziła z chłopcem (czasy licealne), który zaprzyjaźnił się z naszym tatą - chodzili razem na ryby. Po paru tygodniach zerwali (była to taka nastoletnia znajomość) i wprawdzie nie tak natychmiast, ale po jakimś czasie chłopak spotkał tatę przypadkiem, pogadali sobie i do dziś czasem chodzą na te ryby. I on i moja siostra są już po ślubach, a kiedy się widują rozmawiają normalnie, jak kumple.

Gość Soczyste
Chciałabym się dowiedzieć co u niej.Jak jej się układa.Tylko tyle.

Gość Soczyste
Nie chcę syna drażnić rozmowami o byłej.Od jakiegos czasu ma nową dziewczynę. Ze zrozumiałych względów w jej obecności nie rozmawiamy o byłej.Ale mnie kusi napisać do niej.Kurczę,, wypada?

Gość szok!!!
Mają kafeterie usunąc :( !! sami sprawdzcie co tu piszee ! :c tragedia .. był wypadek przez kafe .. znalazłam to tu : www.lepsze.notlong.com ;(;(;(;(;(;9;cc