Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez cos napisze tu

prosze wypowiedzcie sie.

Polecane posty

Gość tez cos napisze tu

czekam na konkretne komentarze

Gość tez cos napisze tu
jak myslicie czy grube baby ktore nie dbaja o siebie powinny byc utylizowane. nie chodzi mi o kobiety ktore maja nadwage przez jakas chorobe ale baby co wpierdalaja co sie da i tyja i staja sie potworami

Gość bez komentarzaaaaaaaaaaaaaaa
a co cie to obchodzi i co to wogole za temat:/

Gość tez cos napisze tu
tak pytam bo chce znac wasze zdanie

Gość tez cos napisze tu
dietetyk to dobry pomysl. ale czemu one nie dbaja o siebie. nie widza ze wszyscy sie smieja ze sa tłuste jak swinie

Gość wh4q1
Odwal sie od innych ludzi, ja jestem szczupla ale nie p[doba mi sie jak ktos krytykuje inne osoby bo sa brzydkie, grube czy tez maja zeza. =/ takie sooby ktore krytykuja sa NIENORMALNE! Kazdy robi ze swoim zyciem co mu sie zywnie podoba! JAsne?? I nic Ci do tego PAJACU!

Gość tez cos napisze tu
ale ja nie krytykuje tylko czemu one nie dbaja o siebie. wogole takie tłuste dupy to jakies wynaturzenie. kobieta ma byc kobieca a nie jakies monstrum

Gość wh4q1
a facet powienien miec klate a nie wygladac jak wychidzony niewolnik! Ot co ;D

no dobrze, piszesz o babach co wpierdalają, a co powiesz o producentach słodyczy, którzy stosują agresywną reklamę, którzy wpajają że "nutella to zdrowy posiłek" i tak dalej?

Gość tez cos napisze tu
wh4q1 zgadzam sie co do facetow

Gość tez cos napisze tu
kurwa trzeba miec wlasny rozum i dbac o to co sie je a nie wpierdlaac wszystko jak leci i tyc i zmeiniac sie w potwora. mam takie kolezanki dawniej sexi dupeczki a teraz potwory wogole sadło takie jak chuj. do gazu z takimi

Gość Katherinne
Dodaj do tego jeszcze grubych facetów. Jak laska jest gruba, to przynajmniej najczęściej o siebie dba - ma fajne wdzianko, makijaż i fryzurkę. Facet za to jak jest gruby, to wygląda jak tłusty świniak. Nie widziałam jeszcze grubego faceta, który jest zadbany i nie straszy wyglądem. Same wieprze. W niektórych krajach wprowadza się podatek dla otyłych, może też warto by było coś takiego w Polsce wprowadzić?

Gość tez cos napisze tu
jesli chodzi o facetow to tez sie zgodze. ale kurwa czy tak trudno sie zaczac odchudzac i po roku czy dwoch wygladac sexi. odpowiedz jest jedna nie chce sie im. durne babska i faceci tez a lubia wpierdalac slodkei i tluste. niech zdychaja na choroby

Gość tez cos napisze tu
podnosze w chuj do gory