Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

Kto się zna na lekach ?

Polecane posty

potrzebuje tabletek na przeczyszcznie , bądź ziół.. Czy " Tabletki przeciw niestrawności LABOFARN " są dobre ? w skutku Po prostu często po przyjęciu pokarmu , okropnie sie czuję a nie zawsze mogę to zwrócić sama z siebie a do wymiotów sie nie chcę zmuszać , bo wiadomo jak to sie może skończyć.. Jak nie te tabletki to możecie coś polecić innego ?

Gość senes albo lewatywe

Gość warto sprobowac
Herbata z sensu. Ale na reakcje musisz troche poczekac.

a nie no przepraszam - pobudza prace jelit też:D a często to można brac ? w sensie okres czasu jaki bo ciagle to chyba nie bardzo a no i to dla osób dorosłych a ja mam 17 lat więc ?

Obamka, raczej na twoim miejscu zastanowiła bym się nad przyczyną. a na przeczyszczenie dobra jest laktuloza. a na samo trawienie, to są takie krople vomitusheel, one są w sumie przeciwwymiotne, ale pobudzają procesy trawienne.

senes jest straszny :O kilka razy w życiu się napiłam herbatki z senesem ale to jest jakaś masakra, mnie po tym tak kurewsko brzuch napierdalał że nigdy więcej, tak samo kora kruszyny. może spróbuj zwykłą herbatkę miętową?

o matko nie będe nikogo okłamywać! po prostu wpędziłam się w bulimię i jesli nie mogę czegos zwrócić , to czuje sie benadziejnie ( depresja ) - ciągle mysląc o tym i dlatego chce sobie pomóc środkami przeczyszczającymi !;(( Nie piszcie nic w stylu _ idz do psychologa itd . bo ten krok już mam za sobą , tylko po prostu chcę sobie tą męczarnie ułatwić tymi pieprzonymi tabletkami oczyszcz.

ja miałam bulimię i do tej pory mam problem z jedzeniem, praktycznie nie wymiotowałam tylko właśnie stosowałam przeczyszczające środki. to na to samo wychodzi.

na przeczyszczenie ( mocne ) Bisacodyl tabletki tableti o których mówisz sa dobre , lekko oczyszczają organizm no super wypróżnienie:P

Gość cfvgbhgfnj
hmm na początek proponuję xennę, tabletki przeczyszczające są z reguły silniejsze, a po senesie są straszne bóle brzucha :O

tak ja wiem , ze to samo ale przynajmniej ten kwas Ci się nie wydobywa - który niszczy zęby i nie musisz sie zmuszac do wymiotów - jesli masz z tym problem i nie chce Ci się zwrocic

ale dupa boli od srania :D żartuję :O wiem jak to trudno, sama nie mam na to lekarstwa, silna wolna to za mało.

a ta xenna cała to jak to działa? w ogóle jak działają te wszystkie tabletki itd - przeczyszczające? ciagle masz , że tak powiem pędy:D? czy może raz a porządnie?

Gość cfvgbhgfnj
ciągle są 'pędy' czasem nawet pół dnia :O - choś to zazwyczaj jak się przesadzi z ilością, dlatego naprawdę, radzę małe dawki

ok jutro kupię tą xennę 10 tablete- 7,14zł juz patrzylam:D sillyofme ale przytyłas to co schudłas na bulimii mam rozumiec tak? czy jeszcze bardziej? Ja ogolnie nie mysle teraz o wadze , tylko najbardziej mi zalezy aby z tego wyjsc ale jak se dodam to całe przytycie po wyjsciu to juz calkiem mnie deprecha zżera:((( pomocy :((!

no to co teraz napisalas - to kłamstwo - ma byc niby chyba zniechęceniem - martwienia sie o przytycie po wyjsciu z bulimii? pieknie ale kłamstwa nie pomogą w niczym

to nie kłamstwo, bo jak jest gorzej to wpierdalam, a jak jest dobrze, to nie jem tyle. i znam osoby, które przy bulimii tyły.

a poza tym jesteś jeszcze szczeniara, ja już swoje lata mam i pół zycia to mam, więc nie neguj moich doświadczeń 🖐️

Gość truskawki z milanowka
ha ha ha no wlsnie znowu inna bajka obamki

Gość bulimiczki które kojarzę
z pracy jada na tabletkach Alax, albo Senefol Firmy Labofarm. Licz sie tylko z tym, że WSZYSTKIE tabletki przeczyszczające ZAWSZE po pewnym czasie przestaja działać, a bez nich jelita nie działaja w ogóle. co zamierzasz, gdy sie to stanie??????

no pewnie tak bładze na tych tematach i bładzę- szukając zakończenia moze pomozesz ? odwal się kobieto i nie wcinaj w to co kto pisze nie znasz mnie nie wiesz nic dobra dziewczyny dzieki z tymi lekami xenne jutro kupie , zobaczy sie co i jak

ja nie chce sie przerzucić całkiem na te oczyszczające tylko po prostu chcialam je brać - moze raz na tydzien lub rzadziej no ale w kazdym razie wtdy kiedy będę miala trudnosci z wymiotowaniem