Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowa88

Mężczyźni nie doceniają kobiet z zasadami?

Polecane posty

Gość DamaPikowa88

Mam 22 lat i jestem dziewicą. Nie dlatego, że jestem jakaś super wierząca i chcę się bzykać dopiero po ślubie (który zresztą w moim przypadku nie nastąpi, bo nie wierzę w uroki życia małżeńskiego), ale dlatego, że mam swoje zasady i nie zależy mi na seksie z pierwszym lepszym facetem. Chcę to zrobić z mężczyzną, który okaże się miłością mojego życia. Niestety, z tego, co widzę, takie dziewczyny jak ja odstraszają mężczyzn.Tak było choćby w przypadku mojego chłopaka.Tak strasznie doskwierał mu brak seksu w naszym związku, że już po miesiącu poszedł się zabawić z panienką, która już z niejednym grzała łoże...Oczywiście, na niej się nie skończyło - po rozstaniu ze mną umawiał się jeszcze z różnymi innymi o podobnej przeszłości. Strasznie mnie to dotknęło. Nie chcę tak myśleć o całym męskim rodzie, ale czy to aż tak przeszkadza, że dziewczyna jest dziewicą ?

Gość każdy tak myślał
jak był młody i głupi ;) Po pierwszym razie przestaniesz romantycznie fantazjować i z następnym chłopakiem wylądujesz w łóżko najdalej po miesiącu

Gość DamaPikowa88
No cóż, chyba jestem jakaś inna, bo u mnie nie ma następnego faceta po miesiącu.

Gość bgnhgnjhgjhmk
beznadziejne ''powiedzonko'', bo każda jest pusta po 'otworzeniu' :classic_cool:

Gość Kanibaliścik
W obecnych czaasch dziewictwo nie ma żadnej wartości. A szkoda...

Gość nie mezczyzni tylko dupki
bez zasad i szacunku, szukajacy tylko dziury zeby zamoczyc:o

Gość Kanibaliścik
roocham mojego starego w kakało

Gość fekir fekirr
Po pierwszym razie przestaniesz romantycznie fantazjować i z następnym chłopakiem wylądujesz w łóżko najdalej po miesiącu haha sranie w banie, romantyczność nie ma nic wspólnego z byciem dziewica czy nie-dziewica, można mieć 15, a nadal fantazjować, a można nie mieć żadnego i wiedzieć jak jest, nie wierzyc w jedna, jedyna miłość ble ble itd.ze a autorka chce po prostu przespać sie z kimś do kogoś bedzie to czuła, a skoro do tej pory nikt taki się nie pojawił to po co ma to robić na siłę i na przymus?

Gość DamaPikowa88
No właśnie, szkoda...Teraz wymaga się od dziewczyny doświadczenia w tych sprawach, im szybsza inicjacja, tym lepiej...

Taka wstrzemięźliwość działa jak sito. Zostają najbardziej godni uwagi. Jednak nie twierdzę, że mężczyźni takich kobiet się boją/ nie znoszą/ nie akceptują.

Poznaj jakiegoś nieśmiałego, masz wtedy większa szansę na trafienie w chłopaka, któremu się nie śpieszy z seksem. ;)

Gość DamaPikowa88
Tyle tylko, że do pewnych spraw trzeba dojrzeć. Nie robić czegoś tylko dlatego, że pasuje "spróbować", bo koleżanki już mają to za sobą. Tylko dzięki temu można żyć w zgodzie z sobą, ze swoimi uczuciami. Dlatego przykro mi, kiedy jakiś chłopak wyśmiewa się z tego, że spotkał na swojej drodze dziewicę. Co, ufo zobaczył ?

jeśli zasadą twoją jest pozostać dziewicą jak najdłużej, możesz ją kobyle o dupsko rozbić.....bardziej cenną zasadą jest być wierną po ślubie do końca żywota. Amen i bomba. a kto czytał ten tromba.

Gość Kleo 999
Zalozmy taka sytuacje, facet spotyka się z tobą przez rok , zero sexu. On Cię szanuje , poświęca się , bo tak bardzo chciałby się z tobą bzykac. A wiec , ze to wymaga silnej , bardzo silnej woli , jeśli masz zajebisty sxspil. I co? Ty po roku spotykasz jakiegoś gostka i puszczasz się z nim po tygodniu znajomosci. Wiesz minnie warto tak się poświęcać. Pozatym co jest złego w sexie , przecież to jest fundament życia . Rezygnować z sexu??? Bezsensu

Gość centuri@n
ależ to bez znaczenia bo jak spotkasz odpowiedniego faceta sama będziesz chciała to zrobić :)

Gość centuri@n
wstrzemięźliwość do ślubu jest stworzona w sumie bez celowo i niepotrzebna :)

dziewictwo jest modne coraz bardziej nawet chirurdzy mają więcej roboty bo kobiety przed ślubem chcą odtworzyć błonę, chociaż zdarzają się extrema że wkładają tam sobie balonik przed nocą poślubną :P

pewien ruski uczony udowodnił,że dziewicę należy jak najprędzej pozbawić hymen, by głupota miała ujście.....to chyba dotyczy ciebie, głupie zasady blokuje błona dziewica i dostajesz perdolca jak Jarosław słynny znawca kotów.

Gość DamaPikowa88
Istotnie, ten mój eks to był dzieciak. Chodziło mu wyłącznie o seks. Kiedy mu odmówiłam, to śmiał się, że to nie średniowiecze i z takim podejściem powinnam zostać mniszką...

Kleo, Twój post w ogóle nie ma nic wspólnego z tym, co napisała autorka. Piszesz, że ona by poszła z innym po tygodniu, a chyba nie doczytałeś/aś, że powiedziała, że chce to zrobić z miłości. A miłość po siedmiu dniach nie nadchodzi...

Gość co za ektrema
przeciez dziewczyna nie pisala, ze chce czekac do slubu - czytajcie ze zrozumienie a anie lecicie frazesami:o

miałem taką z zasada przez pierwsze trzy lata studiów, koszmarna baba, i najgorsze wspomienia straconych trzech lat...