Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DawajMielonegoxxxx

czy zmiana jest mozliwa? o facetach TRUDNYCH krotko mowiac.

Polecane posty

Gość DawajMielonegoxxxx

Witam : pytanie do was :) Facet ktory lubi mowic o swoich podbojach seksualnych, mowi otwarcie o tym ze uderzyl dziewczyne w twarz gdy ta go zdradzila, ogolnie chyba zakochany w sobie, bawiacy sie kobietami. Więc czy uwazacie ze facet o takowym charakterze moze sie zmienic? czy jezeli spotka wkoncu te JEDYNA zmieni sie? i czy jezeli sie zmieni to bedzie to zmiana trwala czy tylko na jakis czas, a potem i tak pokaze swoje prawdziwe Ja? Liczę na wasze odpowiedzi, szczegolnie kobiet ktore sa lub byly w zwiazkach z takowymi mezczyznami ;)

Gość DawajMielonegoxxxx
czuytaj ze zrozumieniem ;] ja nie mowie o kobietach ktore chca na siel zmienic faceta, tylko o facetach ktorzy byc moze sie zmienia jesli poznaja te ukochana osobe, ta jedyna. czy wierzycie ze taka przemiana bedzie dlugotrwala? czy jednak uwazacie ze predzej czy pozniej i tak pokaze swoje prawdzie oblicze?;>

Gość aha i achh
Tak, jest szansa. 0.,00000000001% ale jest.

Gość DawajMielonegoxxxx
do ostatniego wpisu: uff no to mi ulzylo :) bo wychodzi na to ze nie mam czego zalowac :D ufffffffffffff a moze tez wypowiedza sie inne osoby? :)

Gość jeśli ma się udać to
tylko jeśli TA JEDYNA rzuci go z powodu tego trudności i to na dobre. Wtedy jego następna dziewczyna może liczyć, że będzie miała z nim lepiej.

DawajMielonegoxxxx czuytaj ze zrozumieniem ;] ja nie mowie o kobietach ktore chca na siel zmienic faceta, tylko o facetach ktorzy byc moze sie zmienia jesli poznaja te ukochana osobe, ta jedyna. czy wierzycie ze taka przemiana bedzie dlugotrwala? czy jednak uwazacie ze predzej czy pozniej i tak pokaze swoje prawdzie oblicze?;> Czy jesteś nierozgarniętą kretynką i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Widocznie jesteś nierozgarnięta, skoro wierzysz w atkie rzeczy.