Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turbospeedman

Byłem na spacerze z psem. Zagadała do mnie. Kocha mnie ????????????

Polecane posty

Godzina 19:00 i codzienny mój w tej chwili już rytuał wychodzenia z psem. Idę sobie ze swoim bull terrierkiem po parku. Rozglądam się czy nie ma jakichś lachonów bo mi się seksu zachciało. Patrzę a w oddali jakiś kundelek szczy na drzewo. Jak się nagle mój Gołota nie zerwał , jak nie zaczął pędzić to ledwo go utrzymałem. Doleciał do tego kundelka i zaczął w niego ładować od tyłu. Nagle przyleciała jakaś foczka z tyłu i z awanturą do mnie ... Co Robisz baranie ??????? Obejrzałem się szybko żeby zobaczyć kto ma taki groźny głos. Spohrzałem na Nią a to taka słodka blondi. Patrzę się na Nią a Ona na mnie. Mija kilka sekund mój Gołota pewnie już ze 3 razy doszedł a my się nadal w siebie gapimy. Mówię : Kacper jestem. Ona : Malinka, miło mi ;) Złapałem dziewczę za szyję , zrobiłem maliniaka , później mój czarujący wzrok ponownie spoczął na jej oczętach. Kiedy po chwili pojawiła się u Niej taka iskierka w oku zrozumiałem że mięcho gotowe. No i mówię : Maliniak, u mnie czy u Ciebie ? A Ona na to : Uwielbiam seks grupowy , dołączmy do naszych przyjaciół :D No to jazda ... podwinąłem jej kieckę, zaaplikowałem w dupsko kutasa. Achh .... jak ona zajęknęła :D Jebaliśmy się jak króliki ;) Głupi byłem bo fona jej dałem i teraz dzwoni i pyta kiedy repeat :(

Gość .NATALA..............
Jak ona lubi seks grupowy,to mogliście z tymi psiakami sie ruchać. Aleś Ty GUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!