Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 230V

Nie wiem jaki temat. Może "problem"?

Polecane posty

Gość 230V

witam Na poczatku powiem, ze nie jestem kobieta, mimo tego, ze to forum dla kobiet, a mezczyzna albo raczej chlopakiem, bo mam 21 lat. Pisze tu dlatego, ze zalezy mi na ich opinii, bo koledzy to mnie nie zrozumieja chyba. To juz sie przedstawilem, a teraz do rzeczy. Poznałem naprawde fajna dziewczyne i bardzo ja polubilem, a moze i cos wiecej niz tylko polubilem albo i na pewno (1. raz w zyciu!). I problem jest taki, ze nie moge nic zrobic, gdyż, bo, poniewaz ona ma chlopaka (ktorego nie znam nawet jakby sie ktos pytal). Dodam, ze ona tez mnie lubi (tak mysle), bo często gadamy itd, ale chodzi o to, ze mam takie dziwne uczucie, iz pomimo to, ze nie jestesmy razem, czuje np zazdrosc, gdy widze, ze np idzie po ulicy ze swoim. Mam nadzieje, ze rozumiecie. Rozumiecie na pewno. Co powinienem zrobić? Jak przestac o niej myslec? Albo jaki inne rady mi dacie? Przed zalozeniem tematu jeszcze przeczytałem sobie to co napisalemi i wytlumacze, zeby nie bylo niescislosci i powiem, ze to w nawiasach,a chodzi o "1 raz w życiu"! oczywiscie, to mialem na mysli, ze mialem pierwszy raz takie uczucie, a nie moj pierwszy raz - sami wiecie co. Co tu jeszcze napisać? Może to, zeby mi nie radzic, abym znalazl sobie kogoś, bo ja nawet nie szukam, nie lubie i nie umiem. OK, raczej to drugie. Teraz tym bardziej nie mialbym na to ochoty, gdyz ta jest dla mnie..., powiem tak - nie moge sobie lepszej wyobrazic. I nie mowilem o wygladzie dla jasnosci. czekam na odpowiedzi, mam nadzieje, ze nie zanudzilem was tak dużą iloscią czcionki i t a dziwną stylistyką, jak to niektorzy mowią.

Gość ty sie zwyczajnie zakochałeś
:)

Gość 230V
Też mi to wyciągnęłaś z ust, czego jakioś bałem się napisać. Cos wiecej napiszesz? jakas pomoc? a przydala by sie.

wiesz na pewno, że nie masz u niej szans? że ten co ona z nim jest to dla niej ten jedyny? jest z nim szczęśliwa?:)

no i oczywiście chyba nie oczekujesz porad na temat jak o niej nie myśleć, bo to wyjaśnia mój nick :) nic chłopie nie poradzisz, musi samo przejść albo musisz ją zdobyć;)

Gość 230V
tak, tak, tak A tak naprawde to nie wiem, nie pytalem, ale mysle, ze tak jest

Gość 230V
wiem, ze to trudne, no ale wlasnie oczekuje. a poza tym twoj nick bardzo mi sie podoba.

też jestem zakochana, także ja wręcz namawiam do kochania:) tym samym jestem złym doradcą w temacie jak zapomnieć i nie myśleć. Miłość jest cudowna ... :)

Gość 230V
szczesliwa - tak. tobie gratuluje. moja raczej taka nie jest.

nie jest szczęśliwa? no to wkraczaj ;) wiem, że nie powinno się rozbijać związków, ale skoro coś jest nie halo to i tak prędzej czy później się rozpadnie - po co czekać?:)

Gość jfghdfghgvjhvgjjb
Skoro jest zajęta, to nie rozwalaj związku. Gdy u nich się rozpadnie, wtedy działaj:)

Gość 230V
na trzeciego nie bede sie pchal. jesli wg ciebie nie ma na to innej rady, to napisz mi to, ze nic nie moge zrobic.

Gość jfghdfghgvjhvgjjb
Moja rada jedynie jest taka, abyś nawiązał z nią kontakt, aby Cię poznała coraz lepiej i lepiej. Aby sama zechciała Cię poznawac i widziec, że jesteś fajny:) ale delikatnie..

Gość 230V
do "ty sie zwyczajnie zakochałeś". nie jest szczesliwa. mialem na mysli, ze milosc nie jest szczesliwa, a nie ona.

czasami los pomaga, bez naszej ingerencji. może właśnie tak się stanie w tym przypadku i otrzymasz dobrą wiadomość, że już jest wolna?:) idę spać a tobie życzę miłych snów o niej/o was 🖐️

Gość 230V
jfghdfghgvjhvgjjb powiedzmy, ze tak jest i nic wiecej. a wszystko to jest tez spowodowane tym, ze ni moge o niej nie myslec, gdyz to ona czesto mnie zagaduje itd

Gość 230V
tez ci zycze milych snow. prawdopodobnie nie przysni mi sie. nie wiem skad, ale snia mi sie tylko jakies glupoty heh. niestety

Szkoda, że w tym wszystkim nie wziąłeś pod uwagę tego, że panna jest zajęta i traktuje Cię jak kolegę. Ale spoko, sporo tu takich, co wmawiają sobie obustronną miłość.