Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

ŚLĄSK - KTO PRZYGARNIE BEZDOMNEGO SŁODKIEGO KOTKA ??

Polecane posty

Czy jest ktos o dobrym sercu, kto ma warunki,by dać dach nad głową na zimę bezdomnemu kotkowi? (okolice Sosnowca, Dąbrowy Górniczej,Katowic)

Gość miesniak
chętnie go wezne, czy jest duży? mam dwa pitbulki, które muszo duzo trenować

Gość goska co ma ktoska
a w jakim wieku ten kotek?

Gośka nie mam pojęcia,bo jest to kotek który się przybłąkał pod moim blokiem, jest już od tygodnia, codziennie go karmię, wydaje mi się,ze go ktos wyrzucił,bo jest ciągle głodny a gdyby był bezdomny juz kilka lat to potrafiłby sobie sam złapac mysz itp:) Jest słodkim przymilakiem i serce mi pęka,bo idzie zima:( Ja bym go wzieła ale mam jednego kota,ktory nie akceptuje innych kotów,bo całe zycie był tylko z ludzmi. Na moje oko to tamten kotek nie jest ani bardzo stary ani bardzo młody.

Gość hdkjasd
a Ty jestes z S-ca?

Gość ljkijiohhhhhhhhhhhhhhhh
przed chwila pisała na innym topiku ze ma juz kilka kotow a tego musi oddac bo jej chlopak chce tego kotka utopic wiec po co ta sciema

cześć moje zagłębiaczki :) 🌼 Ja to bym kota wzieła.. ale mój ich po prostu nienawidzi... w dodatku jeszcze nie wiemy czy bierzemy do nas naszego owczarka niemieckiego czy kupujemy cocerka .. a owczarek zjada wszytsko co się rusza :o Smakowita pewnie ktoś się znajdzie.. miejmy nadzieje :)

to już lepiej chyba do schroniska... Ale powiem Ci że chyba łatwiej znaleźć dom dla kotka niż dla psa.. No ale nie wiem co Ci poradzić. Wiem ze w DG zbierali petycje na otwarcie schroniska ale zanim to się stanie to miiinie czasu.. jedynie ostatnie wyjscie to w sosnowcu na baczynskiego..

teraz mi przypomnij co miałam robić bo nie wiem co wyszło :D dziś jestem nie żywa bo byłam w farmaconie z grupą i wrócilam nad ranem a o 8 pobudka do pracy :D i wrócilam o 20 i tak siedze i usypiam nad laptopem

no to nie byłam :D zostaliśmy w domu znajomi wpadli i byla mala imprezka:)) Dobranoc Smakowita 🌼 Angells, powiem Ci że to już nie ten sam farmacon co rok temu, ale nie jest źle.. Urodzi się dzidziuś zostawisz pod opieke tatusia i fruuu do farmaconu :D:))