Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karta niczyja

Czy 30-latka, może pracować

Polecane posty

Gość Karta niczyja

jako pokojówka? :( Za cholere nie moge znalezc pracy :(. Juz dawno schowalam dyplom głęboko do kieszeni i chce znaleźć cokolwiek!!!

Gość Chyba jestes juz za stara
na pokojowke :(

Gość na kołowrotkuuuuuu
pewnie ze tak, bez znajomosci to te dyplomy mozemy sobie ...zrobic z nich origami.

Gość oczywiście że możesz
najlepszy wiek na jakąś robotę

Gość Karta niczyja
Pozostaje mi tylko: -sprzedawca -pokojowka -sprzataczka Kurcze tak bardzo chce pracowac na recepcji w hotelu :(. Znam angielski, mam mila aparycje, moge pracowac na nocki i nic z tego. Zlozylam cvki juz we wszystkich hotelach w moim miescie :(

w Polsce szukasz czy w UK?

zacznij jako pokojówka, a może z czasem uda ci się wskoczyć na recepcję. To jest najbliższa droga do awansu

Gość Karta niczyja
Ja wrocilam z zagranicy, co prawda nie z uk ale tez z kraju anglojezycznego. Pracy szukam od lipca :(. Pieniadze sie szybko rozeszly :(. Wiecie ja zawsze, podkreslam w liscie mot. ze moge pracowac na nocki, tzn. jestem dyspozycyjna i wszedzie mowia" dziekujemy, odezwiemy sie" :(

jak szukałam pracy, to zastanawiałam sie nad czymś takim - czy nie wyjechać w jakieś ladne miejsce (np. w górach) i nie pracowac w pensjonacie - tam potrzebują takich Hausfrau, które zajmą sie wszystkim - to by mi nawet odpowiadało w wolne dni mogłabym łazić po górach, często jest oferowany wikt i opierunek, no i pensja inna opcja - opieka nad osobą starszą, lub prowadzenie komuś normalnego domu - sprzątanie, gotowanie, też za wikt i opierunek plus pensja z tym, że jedna i druga opcja wiązała się ze zmianą miejsca zamieszkania, a to mi sie nie za bardzo uśmiechało

Gość Karta niczyja
Ewa..- to jest jakies rozwiazanie. Tylko, ze nie dla mnie. A jak dlugo szukalas pracy??

Gość Karta niczyja
A najbardziej mnie wkurza, ze w moim miescie nie ma wcale ofert pracy w hotelach :-O Mieszkam w dosc duzym miescie i to mnie zastanawia

u mnie miasto uniwersyteckie, co drugi ma dyplom, więc konkurencja jest ogromna na każde stanowisko pracy kilkudziesięciu chętnych, za najniższą krajową się zaczyna, koszmar

Gość Karta niczyja
pol roku to jeszcze nie tak zle :). Moi znajomi mnie pocieszaja, ze jak za rok znajde to bedzie sukces :-O

Gość Karta niczyja
Cholera!!! dalam sie namowic na powrot do PL, ze niby tak sie polepszylo......:-O Glupio mi chodzic po kilkanascie razy do hoteli i sie przypominac. Sama nie wiem dlaczego tak mnie wzielo na ta recepcje :)

Gość Karta niczyja
Zmieniam wlasnie moj liscik i staruje na stanowisko: pokojowka :(. Musze cos robic bo zwariuje!!!!!!!!!!

Gość Szczera do bólu, że achi och
Wiesz ja zaczynałam jako pokojówka :) Teraz pracuje na recepcji :). Powiem Ci, że bardzo dużo jest chętnych do pracy na recepcji, my mam całą szuflade cv-ek ;).