Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19polinka87

dr Biedrycki Białystok

Polecane posty

Gość 19polinka87

witam zamierzam wybrac sie do dr Biedryckiego. To bedzie moja pierwsza wizyta u tego lekarza i sie troche obawiam gdyz mam niemile doswiadczenia z poprzednimi ginekologami. Czy ktos moze wypowiedziec sie na jego temat?

Gość pacjentka doktora
Hej :) Ja moge duzo powiedzieć o tym lekarzu jestem jego pacjentką od jakis 4 lat :) Nie ma co sie stresowac jest to bardzo mily starszy pan i przedewszystkim kompetenty na prawde polecam. Dodatkowo bardzo mile pielegniarki które bardzo pilnują zeby cytologia byla robiona co najmniej raz do roku. Jezeli masz jakies pytania to pytaj chetnie odpowiem :)

Gość 19polinka87
no to sie ciesze. troche sie jednak krepuje bo nigdy wczesniej nie bylam u mezczyzny. Ale jesli jest tak jak piszesz to nie ma sie czego bac ;) jutro zadzwonie i sie umowie na wizyte. A jak dlugo sie czeka na nia, na fundusz

Gość pacjentka doktora
oj no wlasnie i tu jest najwieksza wada ;/ na wizyte czeka sie okolo 1-2 miesiecy na prywatna oczywiscie szybciej, a jezeli chodzi o to ze jest to mezczyzna to ten facet ma w sobie cos takiego ze nie czuje sie skrepowania bylam kilka razu u kobiety i zawsze wracalam do biedryckiego bo jednak mezczyzni sa delikatniejsi :) aha i jeszcze jedno jak bedziesz chciala juz pozniej przychodzic tylko po recepte to nie musisz sie umawiac pielegniarki wszystko wypisuja od reki :)

Gość 19polinka87
no to chyba bede musiala sie umowic prywatnie gdyz chce jak najszybciej skonsultowac sie z lekarzem, mam plamienia i boje sie czy nie mam jakiejs infekcji albo zaburzen hormonalnych. Ile kosztuje u niego wizyta prywatnie?

Gość pacjentka doktora
z tego co wiem chyba 100zl nie mam pewnosci bo nigdy nie chodzilam prywatnie, bo jak juz sie jest zapisanym do jego pacjentów to w takich przypadkach jak infekcja po prostu sie dzwoni i pielegniarka stara sie wcisnąć gdzieś wiec mozesz spróbowac moze Ciebie tez wciśnie :)

Gość 19polinka87
no to dziekuje za pomoc ;) jak cos bede pisac ;p kolorowych snow ;)

Gość pacjentka doktora
kolorowych :) i powodzenia trzymam kciuki żeby wszystko bylo w porządku :)