Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziony_____

Mojej dziewczynie przeszkadza jak pierdze

Polecane posty

Gość Zawiedziony_____

jak w temacie;/ Wkurza sie jak puszcze glosnego bąka. Nie rozumiem... powinna sie cieszyc, ze zachowuje sie przy niej swobodnie. Przeciez nie robie tego specjalnie przy niej. Jak jej to wyjasnic??

To zależy czy zdarza Ci się puścić, czy obżerasz się gównem a potem sadzisz jej serie. Nikt nie lubi siedzieć w smrodzie.

Gość Na nella
hehehe a ja puszczam mojemu chlopakowi baki i sie smieje, nie przejmuj sie chlopie xD

Gość Co za swiat co za ludzie
powiedz prawde, ze jestes juz stary i nic na to nie poradzisz ze zawór popsuty a poza tym jestes z prostej rodziny chłopskiej u was w domu to była normalka

Gość drakula smarkula
A co ma się tym faktem zachwycać? W sumie w pierdzeniu nie ma niczego złego, ale przecież nikt Ci nie powie "pierdź dalej, bardzo ładnie to robisz" :P Ja bym się obawiał jedynie odwetu z jej strony... Nigdy nie wiadomo co kto w dupie trzyma, a pozory mylą, ojjj możesz się zdziwić ;)

Gość asdfghjl
tez nie lubie bo to nic przyjemnego. generalnie ani ja ani on nie pierdzimy ciagle przy sobie. ale gdy ktores ma 'gorszy dzien' to nie latamy co chwile do ubikacji. w domu rodzinnym ojciec i brat bez skrepowania pierdzieli i to glosno. to bylo niesmaczne