Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczysko ćwikłowe

Czy jest tu taka jedna co potrafi rozmawiać tylko z facetami?

Polecane posty

Gość buraczysko ćwikłowe

Jestem ładną dziewczyną i jak to bywa w grupie kobiet jest wiele zazdrosnych jednostek zatem moje grono "przyjaciółek i koleżanek" ogranicza się do 3-4 osób. Co do mężczyzn. Mam mnóstwo znajomych kolegów. I nie tylko takich którym się podobam i którzy by chcieli czegoś więcej. Mam zwykłych kumpli z którymi mogę wypić piwo, pograć na padach czy po prostu połazić po mieście albo wręcz przeciwnie- posiedzieć na sofie i gadać o niczym. Po prostu mam świetne kontakty z facetami. Czy to bracia czy sąsiedzi czy kumple czy nawet obcy faceci ze sklepu. A dziewczyny hmm...jak już pisałam mam skromną grupkę oddanych dziewczyn. Ale dlaczego tak jest że mało dziewczyn mnie lubi? Jestem przecież miła dla wszystkich.

Gość buraczysko ćwikłowe
nie wszystkie są takie, ale rzeczywiście zawiść jest. natomiast dużo jest ładnych dziewczyn co mają mnóstwo znajomych i dziewczyn również. a ja tylko facetów.

Gość klemenntynnka
sosik dostales kosza? czy laska wysmiala twoj malenki sprzecik?;)

Gość klemenntynnka
dobry sprzęt, chyba że hi-fi:p doczytałam juz, za mały kurdupel jesteś, zdarza sie:p

Gość ja też wolę gadać z facetami

Gość klemenntynnka
a laska jakas glupia chyba, slaby masz gust:p

Gość za późno
Autorko, skoro "gadasz sobie" z obcymi facetami ze sklepu, to dziewczyny omijają Cię szerokim łukiem po prostu dlatego, że boją się, żeby ktoś nie pomyślal, że są takie same jak Ty. Niektóre (a raczej większość) dbają o opinię.

Gość aha i achh
tak tylko patrzac na temat sobie pomyślałam, czy to jakies ograniczenie umysłowe jest