Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatekpolny

co to wogóle jest? czy coś z tego będzie?:(

Polecane posty

Gość kwiatekpolny

z moim EX z którym spotykałam się ok rok czasu przyjaźnimy sie nadal- wspólne imprezy, czasem wspólny wypad gdzieś, oczywiscie od czasu do czasu seks, przypominanie tego co było... Nadal czujemy do siebie miete. Minal rok, ale ani ja ani on nie zwiazalismy sie z nikim.Kiedys rozmawialismy o tej "naszej relacji"- powiedzial że żlauje że zerwał, że nadal chciałby się ze mna spotykac. Ogolnie dobrze wspomina ten nasz wspolny zwiazek. Ja wiem ze go kocham, ale boje sie o tym powiedziec , bo nie chce zostac odrzucona, A wiem, że jesli te slowa padna z moich ust , a on tego co ja nie czuje to nasza przyjazn i wszystko to co nas laczy moze sie w jednej sekundzie skonczyc. Podczas trwania zwiazku nikt nigdy nie wypowiedział takich slow. Mysle ze uczucie powstalo dopiero na etapie "bycia kochankami". Ja go naprawde kocham, chce z nim znow byc, poza nim nie widze nikogo. Nie chce nikogo innego:( Co radzicie, czy ja mam postawic sprawe jasno? Bardzo boje sie odrzucenia...

Ale tego odrzucenia (jeśli tak ma być) nie ominiesz. Więc lepiej żebyś się dowiedziała zawczasu, bo im dłużej się spotykacie, tym bardziej rozwija się to uczucie.

Gość kwiatekpolny
:( Tylko że to jest typ z ktorym ciezko sie rozmawia na takie tematy.Jego ego czesto nie pozwala na wypowiedzenie na glos tego co czuje...:/

Powiedz mu to przed rozmową. Że liczysz na szczerą. Chcesz czegoś w zamian. Ty dajesz swoją szczerość i informujesz go o swoim uczuciu i liczysz na to samo z jego strony. Poza tym- jeśli w takiej sytuacji powie, że nic nie chce, to daj sobie święty spokój. Nawet gdyby coś w końcu wyszło, to co to za życie z człowiekiem, który stawia swoje ego wyżej niż prawdę.

Gość kwiatekpolny
wiec czy ja sie prawdy dowiem to nie wiem... Ciezki gosc , naprawde nie wiem jak mam mu to powiedziec..

Gość kwiatekpolny
masz racje... Straszni sa tacy zatwardziali ludzie, ktorzy stawiaja swoje ego ponad wszystko. duma najwazniejsza..

Gość kwiatekpolny
mamy po 19 lat

Powiedz mu o swoim uczuciu. Jak powie, że on nic nie chce, to znajdź normalnego partnera. Naprawdę, nie wyobrażam sobie prawdziwego związku z kimś takim.

Gość kwiatekpolny
nie podszywaczu ! mamy troszke wiecej latek niz 19. spadaj z tego tematu bo szkoda twojego czasu

Musisz nauczyć się myśleć przyszłościowo. Teraz jesteś w stanie znieść takie błahostki, ale co będzie później? Ile można wytrzymywać czyjąś dumę? Życie dostarcza ogrom dylematów i problemów. Warto brnąć przez nie z kimś otwartym, prawdomównym, liczącym się z drugą osobą. Wewnętrzne walki w końcu wykończą każdego.

Gość kwiatekpolny
jem kupe :classic_cool:

Gość facet ma latwa laske do ruchan
ia a ty sie ludzisz ze to cos wiecej, co za standard i proste myslenie:o jestes masochistka bez instynktu samozachowawczego:o?

bleee, to prawda z tą kupą ???!!

Gość kwiatekpolny
z łatwą laską do ruchania relacje wyglądałyby troszkę inaczej, nie sądzisz. ludzie których coś łączyło albo nadal łączy sypiają ze sobą, normalna rzecz. Więc sorry ale bez takich epitetów.

prawda w oczy kole, dziewczyno jest strasznie naiwna-obudz sie!

*jestes zastanow sie kim dla niego jestes, darmowa dziwka i nic wiecej nawet profesjonalna dziwka ma lepiej, nikt nikogo nie wykorzystuje i ma z tego interes