Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Ale mam pecha:(

Polecane posty

Kurcze wczoraj zepsuł mi się tel:( nie mam kontaktu ze światem, nie mam na nowy bo muszę kupic sobie buty zimowe, zepsuło mi się auto, znowu trzeba dać na naprawę:( i na te cholerne studia. Co to za kraj że pracuje się a nawet nie ma się na to żeby kupic sobie nowy telefon:(

Gość a ja w środę będę miała drugi
Mamie skończyła się umowa w Plusie i przyślą następny :)

to zalezy gdzie sie pracuje. i nie zwalaj wszystkiego na pecha - takei sytuacje sie zdarzaja

Gość vhdfhjsd
niektórzy pracuja cały miesią i ledwo na jedzenie im starcza, a Ty sobie zyczysz nowy telefon...

Gość znow szukająca pr
kochana, ja 5ty raz od roku szukam pracy. Co do telefonu - kup sobie Nokie 1616 za 100zl , sa tez tansze aparaty. ps.zawsze nalzey miec zapasowy tel na takie wlasnie przypadki

No i to jest właśnie ta sprawiedliwość;p ja od rodziców nigdy nie dostałam ani tel ani na karte nawet zawsze do wszystkiego sama musiałam dochodzic a inni to co chwile nowe tel maja bo od rodziców.. ech to zycie, niby głupi tel a potrafi zdołowac

Gość karooolaciaAAA
wam się w dupach z tego dobrobytu poprzewracało:O i co autorko miałaś myśli samobójcze w związku z tą traumą?

wszystkiego sama musiałam dochodzic No jeżeli dla ciebie telefon i karta to jest wszystko to...

ile Ty masz lat?? rodzice cale zycie nie musza Cie sponsorowac i dawac na wszystko, a skoro masz samochod to pewnie masz skonczone 18 lat wiec nie powinnas kasy wymagac od rodzicow

Wiesz, ja też studia sama sobie opłacałam, telefon kupiłam za swoje, karty kupuję za swoje. Dojeżdżałam do szkoły za swoje i jeszcze w ty wszystkim dokładam się do życia. A kokosów nigdy nie zarabiałam, więc nie pisz tak, jakbyś tylko ty miała źle.

Włąśnie rodzice nigdy nic mi nie sponsorowali. Dobra nie ważne możecie sobie jechać po mnie poprostu wkurza mnie to że człowiek pracuje uczciwie codziennie a nawet na tel go nie stać to tyle

Nie ty jedna masz tak, że na coś cię nie stać.

Gość updddsdsdsd
i ciesz się ze Cie stac na zycie, innych nawet na to nie stać, a gdzie mowa o nowym telefonie ? Gdyby mi auto się zepsulo też bym nie miala za co naprawic.. telefon sobie kupilam bo zaoszczedzilam. mowis ze chodzi Ci o to że pracujesz i nawet na glupi telefon Cie nie stac, to dlaczego nagle zaczynasz gadac o sprawiedliwosci i o rodzicach ?