Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama na skraju wyczerpania ..

Spokojny sen niemowlecia...

Polecane posty

Gość Mama na skraju wyczerpania ..

Znacie jakies sposoby? Bo ja juz prawie wszystkiego probowalam..Najgorsze,ze z niweyspania w nocy zaczynam sie na nia gniewac..Bylo chwile dobrze jak dostawala antybiotyk..Teraz wszystko wrocilo..Potrafi wstawac w lozeczku po 10 razy :O Ratunku.........

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
ja mam taki sam problem.Budzi się w nocy i za każdym razem jest już wyspana MASAKRA. oczy na zapałki ale i to nie pomaga. ile twoje maleństwo ma miesięcy?

Moja od urodzenia wstawała tylko 2 razy w nocy na cycusia, ale teraz ząbkuje i prze 2 tygodnie budziła się po kilkanaście razy. Ja po prostu spałąm z nią w tym czasie i cały czas miała pierś w buzi. Trochę obolała się budziłam, ale w miarę wyspana.

moja ma 11 miesiecy i dalej sie budzi ostatnio obudzila sie o 1 jak jej pieluche przebieralam to nie spala do 5 :( normalnie budzi sie do karmienia mimo ze od 3 nie calych miesiecy jest na butli

autorko moze kilka razy nie kladz swojego dziecka popoludniu niech spi ci tylko raz jezeli spi w ciagu dnia 2 razy a jak nie uda sie to kladz ja o poznej porze bedzie wyczerpana i moze bedzie spala,niektore dzieci tak maja ze nawet maja 1,5roku i budza sie w nocy moj bratanek jest mlodszy od mojej a przesypia noce dzieci sa rozne trzeba poprostu byc cierpliwa :) a przejdzie po jakims czasie powodzenia