Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegetak

opiekuńcze na starszą osobę...

Polecane posty

Gość jolak^
Banderolka pytanie mam ? nie mówili Ci ze kilkoma osobami sie zajmować?

Gość banderolka kolka
nie ma sprawy wegetku ;-) nic takiego nie mówili, i nie rozumiem jak kilkoma osobami miałabym się zajmować? w ogóle żadnych problemów nie robili, wręcz pomagali żeby jak najszybciej załatwić. A ty Jolak co się zapytałaś i na kogo chciałaś wziąć to opiekuńcze?

Gość jolak^
mi mówili ::( na wujka :)

Gość ewenii37
Opiekuje sie chorym ojcem ma niedotlenienie komory sercs nadcisnienie miazdzyce w glowie do teho nerwice lekowa czy w takim przypadku moge starac sie o zasilek opiekunczy?

Gość ewenii37
przepraszam za bledy

Gość bibuszka;))
Hmmmmmm dobrze wiedziec na ten temat. Ja zalatwiam to juz od października bądź listopada i raz dostałam dezyzję ze nie przyznaja mi tego opiekunczego i co dziwne powod nie byl podany... możliwośc była taka że mogłam odwołac się do Samorządowego Kolegium Odwolawczego więc napisałam stosowne pismo i czekam juz 3 tydzień:/ zadnego odezwu nie ma a chyba maja na to miesiac czasu wiec jeszcze czekam. Dodam że to opiekuncze jest na moja babcię bo jej dzieci nie moga sie nia opiekowac ze wzgledu na prace wiec potrzebne były ich zaswiadczenia z pracy ze faktycznie nie maja fizycznej mozliwosci na opiekę ciekawe czy przyznaja mi to opiekuncze bo w MOPS-ie to róznie bywa:/:/:/

Witam, a ja mam takie pytanie, czy mogę starać się o taki zasiłek na mojego dziadka, z którym mieszkam (tylko ja a niedługo i mój mąż) w przypadku gdy jestem w 2 miesiącu ciąży, nie pracuje, nie pobieram żadnych świadczeń? Dodam, że w czerwcu kończę studia magisterskie.