Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wilderness

Kiedy facet krytykuje..

Polecane posty

Witam. Wybrałam się wczoraj z moim facetem na imprezę w gronie najbliższych znajomych. Wiadomo, po kilku głębszych atmosfera sprzyja do poruszania pikantniejszych tematów. Przy temacie; seks oralny mój mężczyzna bez krępacji i zastanowienia stwierdził na forum, że nie potrafię pieścić go oralnie. Powtórzył to kilkakrotnie z łobuzerskim uśmiechem, że zwyczajnie się do tego nie nadaje. Przyznam się, że rzadko rozmawiamy sami na takie tematy, a on nie naprowadza mnie nigdy podczas stosunku ani nie podpowiada co lubi bardziej, a co mniej. Zabolało mnie to okropnie, zarazem zawstydziło. Chyba nie muszę pisać, że impreza pięć minut później była w rozsypce, a ja sama zapłakana i zamazana. Czy ktorąś z was w tak prostacki sposób i przy publiczności wasz męzczyzna skrytykował? Jak się poczułyście i co zrobiłyście? Dodam jeszcze, że po tym szoku mam blokadę i uraz do seksu, z nim czy z kimkolwiek. Nie mam ochoty go dotykać i nie chcę by mnie dotykał. Do tej pory byłam pewna swojego seksapilu, teraz czuję się do niczego. Zmiażdzył i zażenował w obecności innych.. Nie potrafię tego wybaczyć. _________________

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować