Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _evika_

Nie regularny okres.. mam szanse na ciążę ?

Polecane posty

Gość uda się na pewno
:)

evika nie panikuj. Z tego co piszesz zdrowa z Ciebie babka, bo nieregularne okresy to praktycznie norma. Naprawdę mało jest dziewczyn, które miesiączkują jak w zegarku. Ja na przykład zaszłam w ciążę w zupełnie dziwnym terminie. Odkąd tylko zaczęłam miesiączkować (w wieku 13lat) to nigdy nie miałam regularnych okresów. Najdłuższa przerwa to pół roku no i oczywiście leczenie hormonalne. Jednak wcześniej nie chciałam mieć dzieci to łykałam tableteczki jak ta lala. A jak zaczęliśmy się z mężem starać to też się zastanawiałam czy nie będzie problemów. Okres ostatni miałam 8lutego a w ciążę zaszłam ok.8marca. I jak to wytłumaczyć? Nikt nie wie ;] ale nie to jest ważne, tylko to, że jestem w tej ciąży i jestem szczęśliwa. I najważniejsze, że nie traktowaliśmy seksu tylko i wyłącznie jako procesu rozrodczego, bo to jednak burzy niejako nastrój.

Gość _evika_
lapia gratuluję :) mam nadzieję że i mi się uda... A okresu jak nie było tak nie ma nadal :( by cholernie bolące piersi

_evika_, ja od zawsze miałam nieregularne okresy (30-42 dni), zaszłam w ciążę za pierwszym podejściem (dosłownie:) Też się zastanawiałam nad tym, czy mi się uda, ale nie obawiałam się tego aż tak bardzo. Powodzenia,

Gość _evika_
Nareszcie dziś dostałam okresu :) I zaraz po zaczynam się starać... i zastanawiam sie kiedy będę mogła zrobic test ciążowy jeśli mam taki okres...