Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo.Lina.K

czy uda mi się schudnąć 4 kg w 2 tygodnie?

Polecane posty

Gość Karo.Lina.K

chodzi tylko o to co będzie widać na wadze. Założyłam się z kimś, że dam radę

Gość Fiutek564
Da rade. Zrob codziennie wieczorem lewatywe z tylu. Za godz. fiutek z przodu!

Gość Karo.Lina.K
ważę 54kg przy 160cm wzrostu.3 tygodnie temu było 57. Założyłam się, że w 5 tygodni schudnę z 57 do 50 no i ciężko to widzę

Gość taka jedna zinnego osiedla
spokojnie ze sie da,szczegolnie jak masz nadwage,a masz z tego co piszesz,ostro trenuj na silowni co drugi dzien ,duzo zielonej herbaty i wody i ostra dietka 1000kcal

tłuszczu masz coraz mniej więc ciężko będzie jeszcze te 4 kilo (bo raczej tyle tłuszczu nie masz w sobie przy takiej wadze) ale może się uda

Dasz radę ale bardzo restrykcyjnie, pij dużo wody, malutko jedz, szkoda, że t wych pierszych 3yg nie zrzuciłaś większości.... o kasę się założyłaś? mam taką kumpelę, co raz na jakiś czas zakłada się ze swoim facete, kto więcej zrzuci, np. o 1000 zł:P ale on to chyba robi specjalnie, żeby jakieś pieniążki jej sprezentować:D

Gość Karo.Lina.K
Założyłam się z moim facetem bo się ze mnie naśmiewał, że nie mam w ogóle silnej woli. Jak przegram to czekają mnie 2 tygodnie usługiwania mu, spełniania wszystkich jego fantazji(też erotycznych) no i ucierpi mój honor;) jem bardzo mało, mimo to te 3 kg w pierwszych tygodniach strasznie ciężko było zrzucić

moj chce sie zalozyc ze jak zrobi sobie kaloryfer na brzuchu to ja rzuce palenie:D ale cos tak jakos nie kwapi sie do prawdziwgo zalozenia:d a z jego zapalem to ja predzejdo usranej smierci bede palila:D musze go przycisnac:D

Gość Karo.Lina.K
a efekt jojo mam gdzieś;)