Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elsaa

Odszedł pierwszy mężczyzna, ktorego kochałam

Polecane posty

Gość Elsaa
...kochałam go miłością, której nikt mi już nie zastąpi....

Gość Elsaa
..i nawet nie zdążył się pożegnać. Może nie chciał, może nie wiedział, że to juz czas, by powiedzieć kocham Cię, żegnaj, nie martw się, nie płacz po mnie.

Gość Elsaa
Dopiero po jego smierci zdałam sobie sprawe, że dla każdej kobiety/dziewczynki, jej pierwszym facetem, którego kocha jest jej ojciec.

Gość ja cie kreceee
uszy do gory, na kazdego przychodzi czas aczkolwiek jak swojego nie kocham bo tylko nam krzywdy wyrzadzal

Gość Elsaa
nie szukam współczucia czy pomocy... chciałam tylsie podzielić tą myślą z wami

Gość Elsaa
Chcialam tak wpisać "pawie każdej" ale coś mnie powstrzymało, bo zaczęłam sie zastanawiać, czy kal się ma ojca chuja to czy takie dziecko też go czasem nie kocha tą swoją dziecięca naiwną miłością... ?

Gość Elsaa
?????????????? Brak mi słów...

Gość ja cie kreceee
nie, nigdy. wbrew pozorom dziecko czuje calym soba zle intencje. dlatego ciesz sie, ze masz co wspominac i nie masz w wieku doroslym jakich skrzywien przez ojca wyrzadzonych

Gość Elsaa
Witam. jak odszedł mój tata to też sobie pomyslałam, że lepiej mnieć któtko kogos tak wspaniałego, niz przez całe życie ojca-chuja...

czy takie dziecko też go czasem nie kocha tą swoją dziecięca naiwną miłością... ? " mysle ze jest sporo sytuacji w ktorych ojciec czy matka to nie sa najblizsze osoby dla dziecka, jezeli nie jest ono nauczone milosci albo np jedno z rodzicow manipuluje nim i odwraca od drugiego to raczej ciezko mowic o bezgranicznej milosci

Gość Elsaa
Być może... wiem, że mój tata mialbardzo duży wpływ na moją psychike i mój charakter

Gość Elsaa
Ale wydaje mi sie jednak, że dziecko do któregoś wieku kocha nawet sqrwiela

Być może... wiem, że mój tata mialbardzo duży wpływ na moją psychike i mój charakter" W takim razie jest w Tobie jego czesc i zawsze bedziesz czuja jego bliskosc np wykonujac jakis gest, na ktorym sie zlapiesz "tata robil tak samo" :) co do milosci wobec osoby ktora nas krzywdzi to oczywiscie, jest toksyczne przywiazanie, tym bardziej jesli nie zna sie innego wzorca. Dziecku sie wydaje ze tak ma byc, nie rozumie ze rodzic je krzywdzi i kocha tego rodzica bo czuje ze bez niego nie daloby rady.

Gość Elsaa
Masz rację. Myślę, że do pewnego momentu się kocha... kocha się zanim sie nie zrozumie jak powinna wyglądac rodzina.

Gość Elsaa
staram sie nie myśleć o świecie zmarłych, to moje pierwsze bez taty... potem 1-sza wigilia, 1-sza wielkanoc i reszta mojego życia...

z kazdym dniem będzie łatwiej. nie mysl o tch wszystkich swietach jakby mialy byc "pierwszymi" bo to sie kojarzy z egzaminem, ktory musisz zdac. Masz rodzine? razem bedzie Wam na pewno latwiej sobie poradzic z tymi uczuciami. Piszesz, ze tata mial na Ciebie duzy wplyw wiec bedziesz czula jego obecnosc

Gość swego czasu modna była
to obejrzyj film Nekromantik 2 tam znajdziesz instrukcje łopaty do rozkopywania grobów

Gość Elsaa
mam rodzine, wspieramy sie... na szczęście mam rodzine :)