Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona karta do gry

Matka zrobiła mi wczoraj afere że od 2 miesiecy nie ma w koszu opakowań po

Polecane posty

podpaskach... Wróciłam wczoraj do domu o 7 rano z imprezy. Cała na kacu a ta mi wbija do pokoju i sie drze ze sie puszczam itp i ze od 2 miesiecy nie ma w koszu opakowań po podpaskach... Na moja odpowiedź ze uzywam tamponów ona mi nie wierzy i chce isc ze mna do lekarza....

Gość leczsieee
to ty niezła szmata jestes

Gość blum blum plum
to znaczy ze dawalas dupy na dyskotece

ale czemu macie mnie za szmate... moja matka tez tak sądzi. Ja teraz nawet nie uprawiam seksu bo mój chłopak jest w areszcie. To że wracam o 7 do domu to juz znaczy ze sie szmace?

Gość byc moze jej nadmierna
reakcja spowodowana jest tym chlopakiem-kryminalista?

Gość leczsieee
nie dosc ze szmata sie szlaja po nocach dajacac styi na disko to jeszcze jest w kregu krymi nalistów

Ja zawsze troche problematyczna byłam. W domu spędzam zazwyczaj z 3 godziny dziennie i często imprezuje tak że wracam rano. Często tez pije a to że chłopak jest w areszcie to chyba nie powód ze się według niej szmace!!

Gość wspólczuje twojej mamie
autorko .... karmiła przewijała nie spała po nocach - i na co jej przyszło? użerać się z niewdzięczna szmatą :O

Ale kto powiedział ze ja na dyskoteki chodze ? Chodzi bardzo rzadko. Zazwyczaj imprezuje ze znajomymi w ich domu lub gdzieś w plenerze.

Gość leczsieee
to na huj tu siedzisz szkoda czasu idz sie poruchac w jakiejs piwnicy

Gość ciekawe za czyje pieniążki

Ale proszę powiedzcie mi czemu ona uważa mnie za szmate? Co ja takiego robie? Moim zdaniem szmata to ktoś kto jebie sie z obcymi kolesiami itp a ja uprawiam sex tylko z moim chłopakiem z którym jestem juz 2 lata.

pije z kolegami więc za ich pieniądze i uprzedze pytanie nie muszę sie im odwdzieczac. Czasem sie dołoże do flaszki

Gość azorcia27
zapytaj matke czy nie minela sie z powolaniem skoro grzebie w smieciach moze chce zostac smieciarzem?? a po drugie nie ma prawa wyytywac powiedz ze jestes higieniczna i wyrzucasz na bierzaco z restza i tak i=niedlugo sie wyprowadzisz skoo to taka wariatka wiec MORAL czym sie przejmowac??

Gość dssdgdsfgd
jak dobrze robisz loda tez ci postawie flaszke skad jestes??

no i czasem obciagne koledze u ktorego imprezuje ale nazywanie mnie szmata jest nie na miejscu jak sadze

na prawdę nie kumasz? Wracasz do nie swojego domu nad ranem budząc domowników, pijesz alkohol na ławkach w parku, spotykasz się z kryminalistą i co matka ma cię uważać za porządną osobę???

Gość azorcia27
jeszcze w dodatku jestes z nim 2 lata?? widocznie twoja matka ma okres menopauzy i przekwita wtedy sa bardzo nerwowe. Daj sobie spokoj i przeprowadz sie do chlopaka no chyba ze ona jest taki dorosly ze tez mieszka jeszcze z mama to nie wiem:)

Gość dsfsfsdfsfsd
ha ha ha przeprowadz sie do chłopaka - chyba na górną kolibe

On ma tz miał własne mieszkanie ale teraz jak jest w areszcie to nie bardzo moge sie do niego przeprowadzic. On wychodzi za rok. Ok ja rozumiem że zniszczyłam sobie życie i niech ona mnie wyzywa od meneli itp ale ona na mnie naskakuje ze sie szmace i nie chce mi uwierzyc ze nie.

Gość azorcia27
to nich Ci nie wierzy wazne ze Ty wiesz jak jest na prawde :):)

W sumie racja. Ci którzy mnie znaja wiedza jaka jestem i wiedzą że czasem lubie wypić i sie zabawic ale szanuje sie. Poza tym jakby mój chłopak sie dowiedział ze gdy go nie ma ja bawie sie z innym to by go chyba zabił.

Gość ewa.33.
matka sie po prostu na tobie poznała, lepiej pozno niz wcale

niestety skoro Twoja mama widzi ze sie gdzies szlajasz i chlejesz, to ma wobec Ciebie tez inne podejrzenia. no z tym grzebianiem w smieciach to troche przesadzila , ale sama widzisz ze nie ma zbyt wielu powodow aby Ci ufac. no zreszta sama chyba niedlugo uwierzy ze jednak w ciazy nie jestes

ok Twoje zycie twoja sprawa... ale jeśli żyjesz w jej domu i jeśli ona cię utrzymuje, to co się dziwisz, że się boi! .... pewnie twoje dziecko tez dostało by się jej na wychowanie :O Chcesz być dorosła, to jak koleżnka pisze - wynieś sie do chłopaka- sama płać za swoje tanie wino, wtedy będziesz miała prawo robić co ci się podoba :P

ale ja nie dostaje pieniedzy od rodziców juz dawno. Czasem coś jej sprzedam żeby miec pieniadze na picie. Zazwyczaj pije z kolegami za ich pieniadze.

Gość vandula
Matka sie martwi o ciebie, bo łazisz po dyskotekach, przychodzisz nad ranem na gazie, masz chlopaka w więzieniu i do pełni szczęścia brakowaloby juz tylko dziecka :/ Swoją drogą - co robisz z tamponami? Do klopa? Tampony sie powinno zawinąć np. w papiero toaletowy i wywalic do kosza, a nie spuszczać do kanalizacji. Bo wam sie kiedyś sracz zatka tym syfem

a woda, ogrzewanie i żarcie to co za darmo jest? To ty powinnaś matce dokładać się do czynszu skoro tam mieszkasz a nie ona tobie dawać kasę :O

Gość to teraz ja cos napisze
jestes szmata twoja stara tez do tego glupia. szlajasz sie po dyskotekach facet w areszcie. jestes dziwka do tego pusta pizda ktora nadaje sie tylko do ruchania. a twoja matka pewnie obciaga po osiedlu. a twoj stary to pedofil