Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa28

PIERWSZA WYPRAWKA DLA DZIDZIUSIA! CENA DO UZGODNIENIA!!!

Polecane posty

Gość nie chce byc wredna
ale 120 zl za pare koszulek itp to zadrogo na dwoch zdjeciach wkleilas 2 razy te same spiochy i koszulke z tygryskiem :(

Gość nie chce byc wredna
mowie o zdejciu num 2 i ostatnim na tych dwoch zdjeciach widnieja te same spiochy koszulka z tygryskiem i ten komplecik seledynowy (zielony ) tylko w inaczej ulozone po 1 za drogo po 2 dla mnie to za malo za ta cene w sklepach sa rozne przeceny wiec za 120 zl naprawde mozna duzo kupic

Gość też myślę ze to za drogo
Kij z tym ze to wójcik. Sama wiesz, ze dziecko po 3 tyg z tego wyrośnie. Body po 4 zł można kupić. Pajacyki po 9-12 zł. Mówię o nówkach.

Gość a ja aj
te zdjęcia sie powtarzają dodałaś tylko dla tego żeby było więcej czy co???

pewnie ze można kupic śpiochy za 4 zł... które po 2 praniach wygladają jak szmata ... bawełna bawełnie nie jest równa ... na zdjęciach ciuszki sie powtarzają ... w aukcji są wymienione po kolei jakie rzeczy chce sprzedać... Ja kupowałam jakościowo najlepsze ubranka... więc nie będę je sprzedawać po złotówce, skoro nowe śpiochy kosztują 25 zł...

Gość jasne jasne tylko
że jak ktoś ma na to żeby kupić "jakościowo dobre ubranka po 25 zl za body" to nie szuka używek na allegro tylko sam idzie do wójcika czy innego i kupuje. A ktoś kto szuka rzeczy na allegro to raczej patrzy nie tyle na jakość ciuszków dla noworodka ale na cenę. Ile ty razy te ciuszki zdążyłaś uprać? Co z tego ze te tańsze po 3 praniach się rozwleką? I tak wyjdzie taniej niż twoje używki.

Autorko , niepotzebnie sie tutaj reklamujesz. Zaraz Cie tu zjedza, doniosa na allegro itd. Tu czesto sa takie jazzdy. A ciuszki ladne ale za drogie.

własnie nie rozumiem złośliwości......przeciez nikomu nie każe kupic..... a cena do ustalenia, napisałam.....

Gość ja niedawno sprzedalam
wyprawke za ... 30 zlotych :-P A bylo tam pelno ciuchow, samych body ze 30 sztuk, kupowane w C&A, uwazam, ze sa najlepsze, mieciutkie, nie szmaca sie... byly spiochy, kaftaniki, pajacyki ze Smyka. Niektore w stanie idealnym, inne troche poplamione, ale w sumie z 60 sztuk. Wystawilam od zlotowki, BCM. Nie mialam juz co z tym robic, a innemu dziecku sie przyda. Ja juz wiecej nie planuje, mam 3.