Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja22mis

POMOCY! GDZIE MIESZKAĆ

Polecane posty

Gość kaja22mis

witam mamy z mężem problem,nie wiemy gdzie mieszkać czy z moja mama bo tata mi zmarł czy z tesciami? pomóżcie

Gość szageszfer
możecie zamieszkać u mnie, ale możecie też zrobić ankietę i zamieszkacie tam gdzie forumowicze zadecydują

Gość siwek z pokładu Idy
a nie możecie u siebie?

Gość ja jako ja
Boże jak można pytac ludzi na kafe z kim macie mieszkać???/!! to jakaś porażka

Gość kaja22mis
mozemy ale po co mamy kase tracic na dom czy mieszkanie jak mamy domy,jak ja pojde od mamy zostanie brat co mam zrobic?

Gość po co???
Od 10 lat nie mieszkam z rodzicami, dawno się usamodzielniłam. Teraz muszę wytrzymać jeszcze 4 dni w domu rodziców mojego faceta, zmieniliśmy mieszkanie i musimy się chwilowo przemęczyć w rodzinnym domu. Ja już po jednym dniu wysiadam!!!! Pracę mam taką, że pracuję w domu. Jego mama jest również w domu....no to się zaczyna, że nawet kubka nie mogę umyć...wszystko chce nam prać, prasować, gotować, zmywać...ile trwało zanim jej wyjaśniłam, że nie jem kolacji i nie dlatego, że rodzice nie dawali, tylko że nie lubię jeść wieczorem. Siedzę w pokoju an górze i za chwilę dostanę depresji...Moj facet wraca późno bo jeszcze ogląda mieszkania. Nawet sex jest do kitu bo nagle mama woła na kolajce.... i ty się zastanawiasz po co wydawać kase na własne mieszkanie???? To chyba zależy od osobowości, ale czytałam tu o dziewczynach, które po ślubie płakały bo chcą do mamy. No litości, ja za żadne pieniądze nie dałabym się namówić na mieszkanie z rodzicami, moimi czy mojego faceta. Są kochani, wspaniali, ale na weekend a nie na mieszkanie z nimi! ;)

Gość ni rozumiem głupoty
ludzi, którzy po ślubie mieszkają z rodzicami, obojętnie którymi. Jeśłi nie stać was na własny kąt, to sorry, ale po co zakładacie rodzinę? Co innego, jakbyście się musieli zajmować chorymi/starymi rodzicami, ale jak nie? Bezsens i w ogóle dobrze napisała "po co?" Nic dodać nic ująć.